Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » USA-ban élők! Mit jelent az,...

USA-ban élők! Mit jelent az, hogy Amerikában nincs kultúra? Tényleg nincs semmi egyedi benne?

Figyelt kérdés

Lenne lehetőségem kimenni az USA-ba egy időre, mert lakik kinn rokonunk, aki meghívott, de a szüleim nem engednek arra hivatkozva, hogy egy kultúra mentes ország és nem akarják, hogy bármi rossz hatásnak ki legyek téve. Ezen az oldalon is olvastam többször, hogy Amerikának nincs is kultúrája. Mit jelent ez? Gondolom, hogy van valami egyedi, ami csak ott van és akkor az a kultúra része. Bár még nem voltam, biztos, hogy vannak olyan dolgok, amik itt nincsenek, nem?

18/L

2009. aug. 15. 21:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

szerintem, hogy nincs kulturaja az egy nagyon lesarkitott velemeny.

Mitöl van kulturaja egy orszagnak???

Szerintem tapasztalatszerzes celjabol mindenkepp erdemes kimenni, butabb te nem leszel töle, a szüleid ezek szerint nem biztosak benne, hogy olyan ertekrendet adtak at neked, ami megingathatatlan, pedig nyilvan igy van, abbol, ahogy irsz, szoval en ezt a reszet probalnam velük megbeszelni, mert igenis egy MASIK KULTURA! Sokan butak, na es? Itthon nem? Szerintem aranyaiban kb ugyanaz a helyzet, mint itthon, csak mi kisebb orszag vagyunk, hat kevesebb a buta ember is :) es tenyleg sok kint a magyar, altalaban megtalaljak egymast :)

2009. aug. 17. 06:50
 12/12 anonim válasza:

Számomra az, hogy nincs kultúrája, annyit takar hogy:

Amerika multikulturális ország. A kint élő nációknak meg van a maga kulturája. Franciák, spanyolok, portugálok, brazilok, argentinok, magyarok, lengyelek, kínaiak, japánok, koreaiak, stb stb. a világ minden nációja megtalálható. Ezeknek meg van a sajátos kulturája. Tiszta, amerikai kultúra ennyiben nincs, nincs amerikai népviselet,népszokás, amerikai tánc, amerikai étel (ha csak a hamburger nem az) . Minden ilyesmi, ami Amerikában van, a bevándorlók vitték be...talán ha az őslakosság nem lett volna kiirtva, akkor az lenne az.

A műveltség kérdése ide nem tartozik. Az nem kulturális kérdés.Erről lehetne egy másik fórumban vitatkozni.

2009. szept. 18. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!