Chicago? Vagy akkor mi legyen?
Első körben juss ki Chicago-ba. Majd dolgozz legálisan sok-sok évig.
Majd szerezd meg az amerikai állampolgárságot. Majd menj el egy rendőrtiszti főiskolára, ahol sikeresen lediplomázol. Majd végezz el egy külön nyomozó szakot amit szintén sikeresen elvégzel, majd pályázz meg Chicagoban egy nyomozói állást. De jó ha tudod, hogy 40 évesen már nem sok esélyed lesz, mert a fiatal generáció lesz esélyesebb nálad. Mire te ezeket eléred közelebb leszel a 40 -hez mint gondolnád.. Csak az állampolgárságért is várnod kell sok-sok évet..Utána meg az egyetem stb..
Sok sikert
Még nagyon gyermek vagy még..
12 évesen még növésben vagy, és a súlyod is változni fog. Ezért nem is szabad gyerekkorban fogyókúrázni mert sokkal többet ártasz vele.
Nem a súly lesz a mérvadó. Egészségesnek kell lenni, mert például szívbeteg vagy asztmás ember nem lehet rendőr.
De nem is ez a legfontosabb. Hanem az amit az eső válaszomban írtam. Ki kell jutni legálisan. Dolgozni kell legálisan, anyanyelvi szinten kell beszélned a nyelvet, és állampolgárságot kell letenned. De a lényeget nem írtam. Ehhez rengeteg pénzre lesz szükséged, hacsak nincs kint élő rokonod.
tudsz olvasni a sorok között???
Nem kell fogynod mert növésben vagy...
Fogyokuras kerdeseidet ird a fogyokuras kategoriaba!
12 evesen szigoruan tilos fogyokuraznod!
Tanulj az iskolaban rendesen, tanulj angolul (es ha az mar nagyon megy akkor esetleg spanyolul) es egyel egeszsegesen es sportolj rendszeresen.
Ha elmultal 21, akkor majd gyere ide vissza es kerdezd ujra az amerikai nyomozo kerdeseidet, mert addig meg NAGYON sok minden fog valtozni!!! Lehet hogy Amerika sem lesz mar, sem GYIk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!