Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Kijotem amerikaba itt vagyok...

Kijotem amerikaba itt vagyok 6 honapja papirok nelkul es lehet inkabb atmennek nemetbe, szerintetek menyek vagy ne?

Figyelt kérdés
2012. okt. 18. 00:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
58%
A legnagyobb baj, hogy magyarul se beszél...
2012. okt. 21. 20:31
 12/24 anonim ***** válasza:
Nemetorszag helyett inkabb menjel nyelvtanorakra,radferne!!!!
2012. okt. 22. 13:38
 13/24 István62 válasza:
szerintem lapozd át a helyes írásit, mert szörnyű, és tagadd le hogy magyar vagy
2012. okt. 22. 19:13
 14/24 anonim válasza:
0%
Te jó ég emberek!Vegyétek már észre milyen negatív rosszindulatúak vagytok!Ti meg menjetek az okosságotokkal a gyerekeiteket,vagy akikhez van jogotok kijavítgatni.Hát ilyen nép a magyar,szánalmasak vagytok.Mért kell egyből a rosszat kiragadni a szövegből és azon csámcsogni ráadásul itt mindenki!Ha olyan okosak vagytok,miért tart ott az országotok ahol tart? pffff....
2012. okt. 23. 10:22
 15/24 anonim ***** válasza:
Azért, mert bőszít, ha valaki ennyire képtelen normálisan írni/beszélni. Ennyi.
2012. okt. 23. 12:32
 16/24 anonim ***** válasza:
Neked mennyi eszed van...
2012. okt. 23. 16:00
 17/24 anonim ***** válasza:

Miért, mert idegesít, ha olyanokat ír valaki, hogy "menyek", meg "németbe", és társait??

Szerintem az a fura, akinek ez nem szúr szemet...

2012. okt. 23. 16:19
 18/24 Vitorlás válasza:
Ha már a helyesírásnál tartunk,(4-es)"mondjuk" után vessző kell! Az (5-ös) válaszolónak inkább kéne tanárhoz járni, mint a kérdezőnek. (10-es) a "vagy" és a "mint" elé vessző kell.
2012. okt. 24. 09:52
 19/24 anonim ***** válasza:

És szerinted egy vesszőhiba (bár nyilván nem kívánatos!), azonos súlyú azzal pl., hogy "menyek", vagy "kijötem"??

Mert szerintem nem...

A Kérdező pl. egy darab vesszőt nem használt, de ezt senki nem tette szóvá (mint, ahogy az ékezetek hiányát sem, ami külföldi klaviatúra esetén természetes is), csak a komolyabb problémákat, ami már tényleg a "fáj"-kategória!!

2012. okt. 24. 11:04
 20/24 anonim ***** válasza:
Egy két vesszöért vagy ékezetért itt sosem szólnak az emberek! De azért több, súlyos helyesírási hibát egy mondaton belül már nehéz "elviselni".
2012. okt. 24. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!