Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Kijotem amerikaba itt vagyok...

Kijotem amerikaba itt vagyok 6 honapja papirok nelkul es lehet inkabb atmennek nemetbe, szerintetek menyek vagy ne?

Figyelt kérdés
2012. okt. 18. 00:42
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Menj!
2012. okt. 18. 02:09
 2/24 anonim ***** válasza:
Ne gyere! Maradj!
2012. okt. 18. 08:14
 3/24 anonim ***** válasza:
83%
Amíg úgy írod, hogy "menyek", addig tök mindegy, sehol se fogsz munkát kapni.
2012. okt. 18. 08:54
 4/24 anonim ***** válasza:
73%

Mondjuk először tanuld meg az anyanyelvedet, majd tanulj meg egy idegen nyelvet, és ha az megy, akkor kezdj munkát keresni.

Illegálisan pedig sok esélyed Amerikában nem lesz, de remélem azt is tudod, hogy ha kilépsz az államokból, oda többet te be nem teszed már a lábadat...

2012. okt. 18. 08:57
 5/24 anonim ***** válasza:
87%
szerintem menyél minnél hamarab, monyuk barlangot góndoltam megfelellőnek a tefajtádnak valahól albánia kőzelébben
2012. okt. 18. 10:13
 6/24 anonim ***** válasza:
ès németbe mit csinálnál?
2012. okt. 18. 10:40
 7/24 anonim ***** válasza:
87%
átmenne franciába
2012. okt. 19. 23:52
 8/24 anonim válasza:
72%
A helyesírásod miatt, légyszíves ne mond meg hogy magyar vagy, mert azt igen szégyellném! Ja és ne gyere haza!
2012. okt. 20. 10:43
 9/24 anonim válasza:
A 'mond' felszólító módban mondjuk 'mondd', de mindegy, ha már itt tartunk, de a szándék rendben. Jókat mulattam a válaszokon. Lehet, hogy a kérdező csak szórakozik? Félek, nem. :)
2012. okt. 20. 15:56
 10/24 anonim ***** válasza:

Már bocs, de analfabétákat mióta engednek be legálisan Amerikába? Hogy kerültél te oda?

Papírok nélkül tartózkodsz ott?

Az érdekes lesz! Ha át akarod lépni a határt (bármelyik irányba), sajnos azonnal haza fognak toloncolni Magyarországra, úgyhogy ha kérhetünk, inkább maradj a seggeden!

Vagy te is ilyen brazil rabszolga vagy akit a fajtársa kivitt Kanadába kizsákmányolni, aztán átszöktél?

Maradj csak ott, ha ott nem kapsz munkát, akkor Németországban sem fogsz.

Gondolom németül is olyan jól beszélsz mint angolul, vagyis sehogy, úgyhogy maradj csak ott ahol vagy, jó ott neked!

2012. okt. 21. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!