Kaliforniába melyik városokba érdemes menni?
Google ezt adta ki népesebb városainak:
Los Angeles
San Diego
San José
San Francisco
Long Beach
Fresno
Sacramento
Oakland
Én San Diegoban, Los Angelesben, San Franciscoban, Long Beachen és Santa Barbaran is voltam. Összesen 5 hetet voltam Kaliforniában.
Ha vmi konkréten érdekel, akkor kérdezz nyugodtan.
Amúgy SF nagyon szép. SD ÉS SB szintén. Ott melegebb az idő, mint fenn északon. De nekem SF időjárása is bejött. Legalább nem volt az a dög meleg.
LA elég uncsi. Persze a vidámparkok és studió túrák miatt megéri elmenni, ha érdekelnek az ilyen dolgok.
Fresnot, Sacramentot es Oaklandot hagyd ki nyugodtan.
Ha teheted erkezz San Franciscoba, majd berelj egy autot es San Jose-n keresztul, a part mellett Santa Barbarat erintve vezess le LA-ig.
Majd tovabb delnek Long Beach es San Diego.
Persze mindegyik varosban erdemes eltolteni nehany orat/napot.
San Diegobol Budapestre csak 2 atszallassal tudsz hazajutni, ezert megeri visszavezetni Losziba es onnan haza.
Santa Barbara es Long Beach nem nagy, itt eleg egy nap, pl reggel erkezel SB-ra majd este indulsz tovabb LA-be,
bocs, tul gyorsan kuldtem el.
Szoval Barbaran nem erdemes ott aludni, es Long Beachen sem, de LBeachen van a Queen Mary amivel egy egesz napot el lehet lenni, de ez Loszitol kb. masfel ora kocsival, ezert nem kell kulon itt berelni szobat.
Los Angeles - kövezzetek meg, de szerintem nem nagy szám, nekem nem jött be. A Hollywood blvd egy retkes kupleráj, a Universal studios szerintem 13 éves kor felett vállalhatatlan. És mindenhol iszonyat tömeg.
San Diego - király hely, sok strand, szuper hullámok, nagyon jó állatkert.
San José - Semmi extra
San Francisco - Golden Gate, Cable car, Castro, Painted ladies, Alcatraz, Ocean beach
Long Beach - egy tengerpart és még mi??
Fresno - semmi extra
Sacramento - semmi extra
Oakland - feka gettó
Ha csak egy városba lehet elmenni, akkor SF, ha utazni is lehet közben, akkor SF 2 nap, és aztán az 1-es úton délre vagy szakra, végig az óceán partján. Az nagyon feeling-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!