Floridába vagy Kaliforniába éri meg jobban kimenni 1 hónapra nyáron?
Én Kaliforniába mennék nem vitás:-)
Már egyszer eljutottam sihederkoromban (15 éve) de megint inkább oda mennék vissza, mint Florida. Lesz még "I'll be back" (legalábbis az akarat megvan) csak nem tudom pontosan mikor:-) Ha mondanál egy időkeretet és egy lehetőségkeretet (gondolom tudnál bérelni autót stb.) akkor tudok bővebben is javasolni ezt-azt ha gondolod, mert Kalifornia ugyebár nem kicsi és látnivalókban sem szűkölködik, sőt még a környező államok némelyikébe sem árthat átruccanni adott esetben:-)
Bennem is felmerült ez a kérdés tavaly, amikor az amerikai utunkat szerveztem. Még egy Power Point-os prezit is csináltam h segítsen a döntésben.
Végül elég egyértelműen Kalifornia nyert. Ennek az oka, hogy ott sokkal több látnivaló van.
Floridában kb csak fürdeni és hasat süttetni lehet. Nekem ez sosem jött be igazán. Persze lehet menni jobbnál jobb vidámparkokba, de az Kaliforniában is megvan. Ami esetleg Florida mellett szólhat az a delfinekkel való úszás lehetősége és krokodilok fogása az Everglades parkban.
Kaliforniában ott van San Francisco, Los Angeles, San Diego. SF-ben kocsit béreltünk és az 1es út mentén lementünk LA-be. Végig nagyon szép az óceán partján menni.
Az óceán valóban hideg, de azért bele lehet menni kb fél órára. Sok Garage Sale van hétvégente. Ott kifoghatsz olcsón neoprén ruhát. (mi 10$ért kaptunk) Meg 1 $ ért ad kb mindenki bodyboardot.
Szörfözni is lehet. Azt bérelhetsz. Van lehetőség jet skizni, parasailingezni.
Sok jó vidámpark van. (Universal, Six Flags, Knott's Berry Farm)
Stúdió túrák is jók, ha szereted a filmeket és sorozatokat. (Warner Bros, Paramount, Universal)
Mi átruccantunk a szomszéd államokba is. Las Vegas nincs olyan messze LA-től.
Ha érdekel vmi, akkor csak szólj, ha tudok segítek.
"Örülök, hogy a mai gazdasági helyzetben van még, akinek ez a legfőbb dilemmája!"
Buszke vagyok ra, hogy vannak akik tovabb latnak az orruknal, es az irigyseget felreteve tunak orulni mas ember sikereinek. ;-)
9-nek
repül a kéz :):) utálom az irigy embereket.... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!