Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Floridába vagy Kaliforniába...

Floridába vagy Kaliforniába éri meg jobban kimenni 1 hónapra nyáron?

Figyelt kérdés
2012. júl. 27. 14:03
1 2
 11/14 anonim válasza:
:)))) én nem irigykedem, inkább szánom az ilyen embert :)))
2012. júl. 30. 20:19
 12/14 anonim ***** válasza:

":)))) én nem irigykedem, inkább szánom az ilyen embert :)))"

Valójában irigyled, csak egyszerűbb úgy élni, hogy azzal áltatod magad, hogy azok szánnivaló emberek, és biztos sz.r nekik. Most őszintén, te pl. mennyivel vagy különb, mennyivel jobb minőségű a te életed, miből táplálkozik az a hatalmas erkölcsi magaslat, ahonnan le lehet nézni ezekre az emberekre? De ne aggódj, ez egy természetes pszichológiai folyamat, amivel az elme a saját integritását védi, kognitív disszonancia a neve.

2012. júl. 30. 20:34
 13/14 anonim válasza:
Jesszusom melyik szótárból nyerted az ihletet?:) Látod te még mindig ezen járatod az agyadat :))) Azért,mert itthon gondjaid vannak, azért nem kell külföldre menekülni, mert mire hazajössz még mindig itt fognak várni az ajtóban. Én boldog és kiegyensúlyozott életet élek, és nem fentről nézek rád, hanem szemből :) mert az én szememben mindenki egyenlő, de ezek szerint te nézed le az embereket, azért mert nem az az elsődleges szempontja az életében, hogy repkedjen a világban,hanem a családja, szerettei közelsége. Puszi és jó repülést :D
2012. júl. 31. 12:59
 14/14 anonim válasza:

Bármiért is mész ki... augusztusban ne menj mert akkor van a hurrikán szezon... de munka szempontjából tök mindegy, mert nem mindenhova kell munkavállalási, LasVegasban mindenhol kérik... viszont nyaralás, és nyelvtanulás szempontjából inkább Florida... ott a Miami beach :P

Bár Florida egyes részein Spanyolul beszélnek, szóval érdemes körbe nézni...

2012. júl. 31. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!