Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogyan kell Kanadába a munkavá...

Hogyan kell Kanadába a munkavállalói vízumot igényelni vagy kérni?

Figyelt kérdés

Hát igen, nem kis álom de nekem Kanada lenne az.Olvasgattam,hogy több kritériumnak kell,hogy megfeleljek.

Például a jó angol nyelv és hiányszakma. De itthon kell a kérvényeket beadni? És valóban 2-3 év is eltelhet mire megkapom a munkavállalási papírt? Tudna nekem valaki segíteni ebben?

Előre is köszi!

2012. okt. 3. 10:23
 1/3 anonim ***** válasza:

A kérvényedet a Kanadai Bécsi Nagykövetségen kell beadni de ez inkább jobb mintha Budapesten kellene mert a Bécsiek elég gyorsan dolgoznak főleg ha hiányszakmád van.

És igen sajnos valóban 2-3 év az elbírálási idő de ez nem azt jelenti hogy előbb nem kaphatod meg az engedélyt,hanem azt jelenti hogy ennyi idő a maximum.

De a hiányszakmád ott még honosítanod is kell.És sajnos a kanadaiak nem arról híresek hogy a honosítás náluk gyors folyamat lenne:(

2012. okt. 3. 10:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy kérdéssel szólok bele, de kell hozzá, hogy már előre meglegyen a kinti munka, vagy valami "meghívás", vagy egyszerűen beadhatom a kérvényt, és kész?
2012. okt. 3. 11:09
 3/3 anonim ***** válasza:
2012. okt. 9. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!