Los Angelesi magyarok ki, hogy él kint, milyen az élet?
...ki hogy el kint... de penz resze nem erdekel??? Ezt te sem gondolod komolyan.
Penz nelkul nagyon rosszul elnek itt, nemcsak a magyarok, de az allampolgarok is.
Itt talalsz nagyon jo osszehasonlitast a negyedeket illetoen. Szamit, hogy neked mi a fontos. Konnyen elerhetoseg tomegkozlekedessel, kozeli boltok, szorakozasi lehetosegek, csendes/csaladias kornyek, esti seta biztonsaga, kertek/parkok kozelsege, jo iskola meglete stb. Ezek mind szerepet jatszanank a kornyek megvalasztasaban. Attol fugg neked mire van szukseged.
Nekem kozbiztonsagra van szuksegem es az ocean kozelsegere, ezert Santa Monican lakom. Nincs gyerekem ezert nem erdekel, hogy van-e a kozelben jo suli, van kocsim ezert az sem fontos, hogy mi milyen tavolsagra van, mert a heti tankolas sem vag foldhoz. A jo kornyekert cserebe fizetem a magas lakbert. Elkoltozhetnek egy olcsobb helyre es akkor a megsporolt penzt kolthetnem masra, de ha kinezek az ablakon, nem a szomszed epulet tuzfalat akarom nezni, hanem ki akarok allni az erkelyre es nezni a vizet, a mokusokat, a viragokat, cserebe viszont csengetem a draga lakbert... valamit valamiert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!