Ti szeretnetek Los Angelesben lakni? Ha igen, miert?
Figyelt kérdés
2012. szept. 11. 10:06
11/14 anonim válasza:
Én szívesen kipróbálnám :) Kalifornia az álmom!
12/14 anonim válasza:
1. Igen mert nagyobb mint Budapestt de inkább maradok mert abba a nagy tömegbe elvesznek
13/14 anonim válasza:
O hát Los Angelesben hírnev talá rám de vegöl is milyen az olyan elet ahol mondjuk sok an ismernek is like-nak meg megnézik a filmemimet is meg beszelnek rolam luxus szaló meg hasonló de szeretni senki milyen elet az ilyen monthatnám nagyon szep elet inkább mardok it todd ez en a csoda helyen.
14/14 anonim válasza:
Szívesen laknék LA-ben, csak nagyon nagy a szmog. párszol voltam Hollywood-ban és onnét, ha ránézel a városra, látod felette a sárgás füstöt, ami a sokmillió autóból van. Sokatoknak üzenem, hogy van egy része ami koszo, de ez csak a spanyol és a betelepült gettós rész. a Többi része tiszta, főle Hollywood, Santa monica Beverlyhills és Long Beach. Persze sok a túrista akik dobálnak el ezt azt.... Én a film és zeneipar miatt költöznék csak oda, de inkább New York
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!