Mit kell előte elintézni, hogy az USA-ba mehessek (túristaként)?
Figyelt kérdés
2011 februárjában mennék ki, mondjuk 2 hétre, NY, LA. Kérdésem, hogy útlevelen kívül még kell valami vízumhelyettesítő dolog, ezt mikor kell igényelni? Más nem kell? Van, hogy elútasíthatnak valami miatt? Az mikor derűl ki? Elkezdek gyűjtögetni az útra, de nem akarok koppani, nem értem miért nem olyan egyszerű túrisáskodni az USA-ba, mint akármelyik más országba.2009. júl. 28. 14:04
1/5 anonim válasza:
Tudtommal vízum egyelőre mindenképpen kell, ezt asszem a nagykövetségen kell kérni.
2/5 anonim válasza:
Vízum nem kell! Az útlevél kell meg a neten utazás előtt kitöltött ESTA, ami ingyenes. Még egyszer mondom: nem kell vízum.
3/5 A kérdező kommentje:
és ezt az ESTA-t mennyivel előtte lehet megcsinálni? Mindenkinek megadják? Mert nekem csak munkám van itt, de semmi ingatlanom vagy jelentős bankbetétem, feleségem, stb nincs.
2009. júl. 31. 20:07
4/5 anonim válasza:
Nem kell hozzá sem munkahely, semmi ilyesmi, megadják neked is. 72 órával előtte kell regisztrálni, 2 évig érvényes tudtommal. Semmi sem kell hozzá, simán meg fogod kapni.
5/5 anonim válasza:
Bocsánat, azt akartam írni, hogy indulás előtt LEGALÁBB 72 órával kell regisztrálni, előbb kell. Bármikor mielőtt indulsz, csak mindenképp 72 órával előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!