Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ha van egy oda-vissza repülője...

Ha van egy oda-vissza repülőjegyem New Yorkba akkor a visszautat lehet módosítani?

Figyelt kérdés

Röviden ha kimegyek munkát keresni az USA-ba (illegálisan) és nem jön össze a dolog akkor én a visszautat a repülőjegyemen azt fel tudom használni?

Például: 2012.09.01 az indulás, a visszaút pedig 2012.09.22

De én találok munkát és nem jövök haza csak decemberre karácsonyra...akkor azt a visszautas repjegyet fel tudom használni? Tehát át lehet tenni az időpontot? Mert úgy gondolkodok ha nincsen semmi kint akkor legyen meg legalább majd a hazautam mert USA nem a szomszédban van és ez amolyan biztosíték lenne.

2012. aug. 24. 17:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha flexibilis jegyet veszel, akkor lehet. Ha csak "simát", akkor nem.
2012. aug. 24. 18:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Az időpont módosítása költségekkel jár, de elvileg lehet.
2012. aug. 24. 18:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Legitarsasag fuggo.

Anyukamek legutobb British Airways-el jottek (meg volt Malev, Londonon keresztul) es akkor egy jegy visszautra szolo datumanak a megvaltoztatasa 200 dolcsiba kerult volna (valtoztatasi dij), plus a kulonbozet.

Vagyis ha az uj datumra szolo jegy 500-al tobb, mint az original jegy, akkor egy jegyet valtoztatni 700 dodo lett volna...

(ha a jegy olcsobb, akkor csak a valtoztatasi dijat kell fizetni, ok penzt vissza nem adnak!)

Vagyis igen lehet, de nem olcso.

Pontos osszeget a legitarsasag fog tudni mondani, mi csak tippelhetunk!

2012. aug. 24. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!