Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » ESTA nélkül USA-ba lépés?

ESTA nélkül USA-ba lépés?

Figyelt kérdés
Budapestről megyünk Torontoba ... kérdésem az lenne h mi Canadábol szeretnénk az USA-ba lépni és vissza... én ugy tudom h mivel szárazföldön lépünk be az USA területére nincs szükségünk ESTA-ra. Lépett már vki igy be az USA - ba ???
2009. júl. 23. 16:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem meg kell az ESTA így is. Semeddig sem tart kitölteni. Jobb, ha van, mint ha nincs.
2009. júl. 23. 19:57
 2/2 A kérdező kommentje:

Egy kis idő után válaszoltak Nekem a vizumosztályról idézem : a választ azért köszi !!

Tisztelt Holgyem,

Esta engedely akkor szukseges, ha repulon vagy hajon lep be az Egyesult Allamokba. Ha szarazfoldon lep be, akkor csak akkor, ha elhagyni hajon vagy repulon fogja.

Ha oda-vissza busszal megy, akkor uj utlevel kell, es belepeskor lesz egy un, masodlagos interju a hataron.

Udvozlettel,

Vizum Osztaly

2009. júl. 24. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!