Milyen tapasztalatotok van New York JFK repülőtér munkatársairól?
Figyelt kérdés
Milyen a bánásmódjuk az utasokkal? Mennyire pontosak? Mennyire udvariasak? Tesznek-e különbséget az utasokkal való törődésükben az utasok állampolgársága szerint, vagy a légitársaság számit, amit az utas választott?2009. júl. 22. 22:58
1/4 anonim válasza:
Ugyanolyanok, mint a világ összes többi repülőterén. Én legalábbis nem vettem észre semmit, hogy esetleg máshogy bánnának valakivel.
New Yorkban rengeteg féle ember él és a reptéren rengeteg féle ember megfordul. Kisebb gondjuk is nagyobb annál, hogy azt figyeljék, kinek milyen szinű az útlevele.
2/4 anonim válasza:
????
Nem értem mire jó ez neked?
Ahogy az előttem szóló írta, ugyanolyanok mint más amerikai reptereken. Sőt ugyanolyanok mint más európai reptereken.
3/4 anonim válasza:
èn is voltam már a kenedin és semmilyen megkülömböztetést nem éreztem, már pár reptéren megfordultam, de sehol senkit nem érdekeltünk. max légitársaságok között tudok külömbséget tenni ilyen téren. pl a malévvel 2x utaztam de olyan mufurcos, búval b@szott sztyuik voltak mindig, hogy nagyon többet nem is akarok menni velük, és a jegy is drága. de pl BA mindig kedvesek és mosolygósak voltak, söt germanwings ami csak fapados is mindig pozitív tapasztalatom volt, pedig talán velük repültem a legtöbbet.
4/4 anonim válasza:
A reptéren nem az állampolgárságot nézik. Azt nézik, hogy citizen vagy non-citizen vagy, de ettől független nincs semmilyen megkülönböztetés. Nekem vegyes a tapasztalatom a JFK-ről, mert maguk az ügyintézők mindig nagyon normálisak voltak, de volt 1-2 olyan dolgozó (útbeigazítóknak lehetne talán őket nevezni), akik nagyon bunkók voltak. Nem akarok etnikai kérdést csinálni ebből, de a feketékre inkább jellemző ez a lekezelő stílus. Talán azért voltak olyanok, mert fehér vagyok? Nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!