Mekkora esély van rá, hogy valakit visszafordítanak a reptéren, mikor USA területére akar belépni?
Most fogok utazni életemben először, és nagyon félek. :(
Rengeteg pénzem van az útban, és nagyon-nagyon várom, meghalnék, ha visszafordítanának!!
Nyugtassatok meg, hogy ez azért nem így megy! :(
Vagy jobb, ha váltok esetleg vízumot? Azzal is visszafordíthatnak? (ESTA-m van)
Ha a vízum jobb, az elintézhető 2 hét alatt?
A kézipoggyászom volt egy kis bőrönd. :) (Ilyen kisebb, húzogatós.)
Milyen volt LA? :) Nekem nagyon-nagyon tetszett!! :)
Ja azt nekem is majdnem megnézték de kiderült nem az enyémmel volt a gond hanem az utána következővel:) Mi volt benne amire felfigyeltek?
Nagyon tetszett én már 4.szer voltam, férjem először, neki is nagyon tetszett. reméljük hamarosan megyünk is vissza.
Nem volt benne semmi, csak szúrópróba-szerűen kiemelnek pár embert, akiket így átvizsgálnak. Semmi sem volt a bőröndben, nem azért csinálták.
Tök jó, hogy már négyszer voltál kinn. :) Én is szeretnék majd még visszamenni. :)
Nem, ott, ahol voltam, az átvilágítás és ez a kiválasztás teljesen más helyszíneken történt. Az átvilágításon átjutottam, bementem a kapuhoz, és ott volt ez a beléptetés, tehát attól teljesen függetlenül.
Szerintem ez simán a "szerencsém" volt, valószínűleg azért, mert én épp egyedül értem oda, tehát ráértek. :P Utánam egy tömeg jött, onnan csak egy embert emeltek, ki, aztán pont megint egyedül jött egy kicsit később, őt is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!