Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mekkora esély van rá, hogy...

Mekkora esély van rá, hogy valakit visszafordítanak a reptéren, mikor USA területére akar belépni?

Figyelt kérdés

Most fogok utazni életemben először, és nagyon félek. :(

Rengeteg pénzem van az útban, és nagyon-nagyon várom, meghalnék, ha visszafordítanának!!

Nyugtassatok meg, hogy ez azért nem így megy! :(

Vagy jobb, ha váltok esetleg vízumot? Azzal is visszafordíthatnak? (ESTA-m van)

Ha a vízum jobb, az elintézhető 2 hét alatt?

2012. aug. 6. 14:08
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Na örülök hogy megjártad:). Mi is most jöttünk haza L.A-böl. nekünk nem volt semmi csak az immigration officer tett fel pár kérdést. Londonban hogy hogy nálad volt a börönd? Átszállásnál nem szokták kiadni hanem megy a következő gépre.... Legalábbis nekem még mindig igy volt pedig utaztam már párszor átszállással...
2012. szept. 21. 12:28
 22/29 A kérdező kommentje:

A kézipoggyászom volt egy kis bőrönd. :) (Ilyen kisebb, húzogatós.)

Milyen volt LA? :) Nekem nagyon-nagyon tetszett!! :)

2012. szept. 23. 10:25
 23/29 anonim ***** válasza:

Ja azt nekem is majdnem megnézték de kiderült nem az enyémmel volt a gond hanem az utána következővel:) Mi volt benne amire felfigyeltek?

Nagyon tetszett én már 4.szer voltam, férjem először, neki is nagyon tetszett. reméljük hamarosan megyünk is vissza.

2012. szept. 24. 11:04
 24/29 A kérdező kommentje:

Nem volt benne semmi, csak szúrópróba-szerűen kiemelnek pár embert, akiket így átvizsgálnak. Semmi sem volt a bőröndben, nem azért csinálták.

Tök jó, hogy már négyszer voltál kinn. :) Én is szeretnék majd még visszamenni. :)

2012. szept. 24. 15:15
 25/29 anonim ***** válasza:
Ja értem, nekem az utána akarták hogy átment a röntgenen, ott csak olyanokét nézték meg akinek volt benne gyanus, pl láttam egyet akinek benne volt a neszeszere. Nem is értem mért a kéziben teszik egyesek a neszszert, természetes hogy szétszedetik vele.
2012. szept. 24. 23:55
 26/29 A kérdező kommentje:

Nem, ott, ahol voltam, az átvilágítás és ez a kiválasztás teljesen más helyszíneken történt. Az átvilágításon átjutottam, bementem a kapuhoz, és ott volt ez a beléptetés, tehát attól teljesen függetlenül.

Szerintem ez simán a "szerencsém" volt, valószínűleg azért, mert én épp egyedül értem oda, tehát ráértek. :P Utánam egy tömeg jött, onnan csak egy embert emeltek, ki, aztán pont megint egyedül jött egy kicsit később, őt is...

2012. szept. 26. 18:44
 27/29 A kérdező kommentje:
De amúgy láttam olyat is, amit mondasz, mert az LA-Chicago járaton egy idős néni csomagját azért nyitották ki, mert gyümölcsöt vitt az unokáknak... :)
2012. szept. 26. 18:50
 28/29 anonim ***** válasza:
ezeket sosem fogom megérteni. Minek visz gyümölcsöt, hust valaki. Ezekre nagyon ugranak és ezt elvileg mindenki tudja. Na de mindegy a lényeg hogy nem volt más gond. Amugy én láttam egy családod akit nem engedtek be, vagyis nem tudom végül mi lett a vége de nem engedték be őket rögtön, hanem gondolom még felülbírálták, azt láttam hogy vissza kellett menniük és ott leültek. Fekete nő 4 gyerekkel, ja és buissness class-on utaztak....
2012. szept. 27. 11:02
 29/29 A kérdező kommentje:
Komolyan?? Jesszus, azért az durva, ha nem engednek be valakit. Gondold el, nyilván már egy csomó pénzt költöttek az útra, készültek rá, repültek ki tudja mennyit. :S
2012. szept. 27. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!