Mekkora esély van rá, hogy valakit visszafordítanak a reptéren, mikor USA területére akar belépni?
Most fogok utazni életemben először, és nagyon félek. :(
Rengeteg pénzem van az útban, és nagyon-nagyon várom, meghalnék, ha visszafordítanának!!
Nyugtassatok meg, hogy ez azért nem így megy! :(
Vagy jobb, ha váltok esetleg vízumot? Azzal is visszafordíthatnak? (ESTA-m van)
Ha a vízum jobb, az elintézhető 2 hét alatt?
Köszönöm, azt hiszem, kezdek megnyugodni. Ma már én is úgy látom, hogy csak túlparáztam a dolgot. :)
Csak hát, az utazás előtti idegeskedés... :) Mégis csak egyedül megyek, életemben először, a repülést sem szeretem... De majdcsak lesz valahogy. :)
Köszönöm mindenkinek! :)
Hogyan sikerült az utad?
Ugye nem volt semmi gondod a beléptetésnél?
Tetszett Amerika?
Nemrég értem haza, nagyon jó volt. :)
A beléptetés nem volt olyan egyszerű - engem választottak ki arra, hogy kipakolják MINDEN cuccomat, levetették a cipőm, megtapogattak, csomó kérdést tettek fel (egészségi állapot, voltam-e valaha kórházban, mennyi időre megyek, hol fogok lakni, mit fogok csinálni, miért megyek, itthon mit dolgozom, hol lakom, családom, stb...)
Tényleg a teljes táskámat kipakolták, mindent megnéztek, a bugyikat egyesével, megtapogatták az üres táskát... Ott, mindenki előtt. Nagyon rossz volt, és nagyon féltem, hogy nem fognak beengedni. De aztán mondták, hogy menjek. Ez még Londonban volt.
New Yorkban megint kikérdezés következett, de ott már simán ment, pár egyszerű kérdés, ujjlenyomat-vétel, fotó, és kész.
Szegény, a beléptetés nem lehetett kellemes :(
A többiek csomagját nem is pakoltatták ki?
Nem mindenkiét. Szúrópróba-szerűen választottak ki erre embereket. Mivel én voltam az első (legalábbis úgy értem, hogy nem láttam magam előtt mást), így nagyon megijedtem, hogy ez vajon jelent-e valami rosszat, lesz-e ebből gond...
De utánam is voltak többen, egyszerűen csak fogtak a tömegből embereket. Nem tudom, mi alapján. :S Én 27 éves lány vagyok, utánam egy kb. 60 éves bácsi volt, aztán meg egy 30 év körüli férfi... ezeket láttam. Szóval logikát nem nagyon látok benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!