Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Melyik államot/és várost...

Melyik államot/és várost javasolnátok 1-2 hónapra?

Figyelt kérdés
Fontos szempontok h olcsóbb legyen és az a se nem túl meleg se nem túl hideg időjárás.
2012. júl. 31. 18:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Minden országban egyes dolgok olcsóbbak, más dolgok drágábbak. Van, ahol az élelmiszer, van ahol a ruhák, vagy a tömegközlekedés, de olyat nemigen fogsz találni, ami mindenben olcsóbb Magyarországnál. Mondjuk Nyugat-Európába ne nagyon menj, mert azok magyar fizetéshez elég drágák.
2012. aug. 1. 10:26
 2/8 A kérdező kommentje:
melyik ÁLLAM USA-n belűl
2012. aug. 1. 12:10
 3/8 anonim ***** válasza:
ha nincs ismerösöd és szállodában akarsz lakni az mindenképp egy vagyon. A kaja olcsó de az autóbérlés és a lakhatás drága nagyon.
2012. aug. 1. 13:08
 4/8 anonim ***** válasza:
még van ez a mód is, ahogy ez a család volt kint. böngészd át.
2012. aug. 1. 13:09
 5/8 anonim ***** válasza:
2012. aug. 1. 13:21
 6/8 A kérdező kommentje:

arra gondoltam h kivennék egy lakást de az utolsónak naon köszi :) ez tök jó :)

az uticél nincs meg, Loisiana tetszik de éghajlat nem szol mellette :(

2012. aug. 1. 22:43
 7/8 anonim ***** válasza:

1-2 hónapra nem szokás kiadni lakást ha jól tudom föleg nem külföldinek, de nézz utána hátha....

Szokás kint ha új lakást vesz ki az ember akkor a tulaj felhivja az elözö lakás tulaját hogy le informálja hogy nem volt-e semmi gond velük. Nagyon óvatosak.

2012. aug. 1. 23:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Én csak egy várost tudok ami nem túl hideg és nem túl meleg ez pedig San Francisco!!!Az árakkal nem tudom mi a helyzet :(

Amúgy pedig Kalifornián belül még Oakland is jó hely és persze Sacramento Kalifornia fővárosa:)

Amúgy ha olcsó helyet keressel akkor neked Texas államba kell menned csak ott meg meleg van de hát minden nem jöhet össze nem igaz?Texasban a legolcsóbbak a lakás árak.

2012. aug. 4. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!