Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hány amerikai államot tudnál...

Hány amerikai államot tudnál felsorolni így fejből?

Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 20:53
 1/8 anonim ***** válasza:
texas,illinoi,nevada,new-york,indiana,california,florida,oregon, idiho, montana,ohio,washington,minnesota,michigan,pensylvania,missisipi,új-mexikó,arizóna,utah,kolorado,canses,...ennyi hirtelen. most már meg is nézem.
2011. febr. 1. 21:08
 2/8 anonim ***** válasza:
ennyit talán nem tudnék, de hawaii és alaska még plusszban.
2011. febr. 1. 21:14
 3/8 csaby71 válasza:
24%
Szerinted egy amerkai hány európa államot tudna felsorolni?
2011. febr. 2. 07:52
 4/8 A kérdező kommentje:
na már megint kezdödik -.-" ez csak egy egyszerü kérdés és most nem arra megy csak kérdeztem. most minek kérdezzem azt h Mo megyéit amikor azt minden magyarnak tudni kéne. de Amcsit nem biztos azért kérdeztem.ne fujjuk már fel.
2011. febr. 2. 10:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Én kint szeretnék lakni, amilyen hamar csak lehet; és valahogy sikerült megtanulnom mindet, fővárosokkal együtt is, meg egy csomó egyéb adatot is, mert érdekel nagyon.

Meg persze földrajzot is mindig szerettem.

Szóval eléggé egyénfüggő.

Én eddig úgy vettem észre, hogy California, Florida, New York, Texas mindenkinek beugrik; a többit így hallás után felismeri hogy az Amerikában van.

De a Kanadai provinciákkal is szeretik keverni.

2011. febr. 2. 16:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Arkansas, Alabama, Alaska, Texas, New Mexico, California, Oregon, Washington, Florida, Virginia, West Virginia, New York, Pennsylvania, Rhode Island, Massachusetts, Maine, Vermont, Idaho, Illinois, Michigan, South Dakota, North Dakota, Utah, Colorado, Wyoming, Montana, Tennessee, Indiana, Hawaii, Luisiana, Kentucky, Delaware, Missouri. Ez 33, most hirtelen több nem jut eszembe. Lehet, hogy némelyiket nem jól írtam le.
2011. febr. 2. 23:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Kanadaiak:

New Brunswick, Nova Scotia, New Fundland and Labrador, Prince Edward Island, Québec, Ontario, Alberta, Saaskatchewan, British Columbia, Manitoba, Nunavut, North Western Territories, Yukon

2011. febr. 2. 23:59
 8/8 anonim ***** válasza:

India államai:

Jammu és Kashmir, Punjab, Gujarat, Rajastan, Haryana, Uttarkhand, Jarkhand, Himachal Pradesh, Uttar Pradesh, Andra Pradesh, Arunchal Pradesh, Assam, Sikkim, Shillong, Mizoram, Tipura, Orissa, Maharastra, Kerala, Karnataka, Tamil Nadu, Goa, Nyugat-Bengál. Ez 23, a 27-ből:)

2011. febr. 3. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!