Hány amerikai államot tudnál felsorolni így fejből?
Én kint szeretnék lakni, amilyen hamar csak lehet; és valahogy sikerült megtanulnom mindet, fővárosokkal együtt is, meg egy csomó egyéb adatot is, mert érdekel nagyon.
Meg persze földrajzot is mindig szerettem.
Szóval eléggé egyénfüggő.
Én eddig úgy vettem észre, hogy California, Florida, New York, Texas mindenkinek beugrik; a többit így hallás után felismeri hogy az Amerikában van.
De a Kanadai provinciákkal is szeretik keverni.
Kanadaiak:
New Brunswick, Nova Scotia, New Fundland and Labrador, Prince Edward Island, Québec, Ontario, Alberta, Saaskatchewan, British Columbia, Manitoba, Nunavut, North Western Territories, Yukon
India államai:
Jammu és Kashmir, Punjab, Gujarat, Rajastan, Haryana, Uttarkhand, Jarkhand, Himachal Pradesh, Uttar Pradesh, Andra Pradesh, Arunchal Pradesh, Assam, Sikkim, Shillong, Mizoram, Tipura, Orissa, Maharastra, Kerala, Karnataka, Tamil Nadu, Goa, Nyugat-Bengál. Ez 23, a 27-ből:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!