Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogyan lehet munkavállalói...

Hogyan lehet munkavállalói vízumot szerezni az USA-ba? (lent)

Figyelt kérdés
Utánanéztem hogy milyen vízumok vannak az USA-ba, és szerintem a munkavállalóit még a legkönnyebb megszerezni. Tehát ha mondjuk egy amerikai cég (amelyik vízumot is ad) állásajánlatát elfogadom, vagy jelentkezek állásra és felvesznek, akkor az a cég 'szponzorálni' tud és automatikusan megkapom a munkavállalóit?? Vagy ez nem így működik?? És munkavállalóit lehet úgy szerezni hogyha kint a médiában szeretnék dolgozni?? (Filmipar, zeneipar, videojátékipar.. nem színész, vagy énekes, csak egy szimpla dolgozó..) még egyenlőre nem tervezem a kiutazását, csak érdekelne.. :D előre is köszi a válaszokért!
2012. júl. 26. 09:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, ez elvileg így működik (hangsúlyozom: elvileg!) De ilyen területen, mint a média szerintem elfelejtheted, hogy valaha munkát ajánlanak majd neked.
2012. júl. 26. 09:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Csak akkor adják meg ha valami olyan munkáról van szó amit csak Te tudsz megcsinálni. Ha van olyan amerikai aki ugyanugy alkalmas rá akkor neki kell adniuk az állást nem a külföldinek. Ezt nagyon szigorúan veszik. Szinte csak olyannal lehet kijutni ami magyar érdekeltségű dolog és ahhoz nem ért az amerikai. pl magyar étterembe nem vesznek fel amerikai szakácsot mive foggalma sincs a pörkölt készitésröl, meg ilyesmivel
2012. júl. 26. 15:43
 3/5 A kérdező kommentje:
értem.. találtam egy csomó oldalt, ahol olyan állásajánlatok vannak, amihez a cég a munkához külföldieket keres és vízumot is ad.. ilyenekre gondoltál??
2012. júl. 26. 15:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Igen, talán ezt a legkönnyebb megkapni.

És igen, a médiában egy kicsit neccesebb elhelyezkedni, mint pl. ápolónőnek, de nem lehetetlen. Én azt tanácsolom neked, hogy amennyiben kiutazol, keress egy kurzust, ahol evvel kapcsolatban van valami oktatás. Csak valami egyszerűbb... már az is megnöveli az esélyeidet!

2012. júl. 26. 16:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Azokkal az oldalakkal, ahol "csomó" ilyen van, csak óvatosan! A nagyja átverés, befizettetnek veled egy csomó pénzt, közvetítői díjként vagy más formában, majd munka valahogy sosem lesz...
2012. júl. 26. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!