Amerikai magyarok! Tudtok munkat szerezni? Bovebben lent.
Nem akarom elkeseríteni az anyukát,de sajnos Amerikába nagyon nehéz kikerülni.Pláne 3 gyerekkel!
Ott,ha sikerül is munkát szereznie,akkor nagy valószínűséggel napi 12-14 órát kell majd dolgoznia,mivel a munkáltatója ezt fogja elvárni tőle! Ha azt mondja,hogy nem dolgozik annyit,akkor egyszerűen kirúgják és keres más munkanélküli bevándorlót a helyére. Ha valaki ennyit dolgozik,akkor a gyerekekre is vigyázni kell valakinek!
Ami szerintem a legnagyobb gondot okozná,az a megélhetés.
Kint nagyon drágán lehet lakást bérelni.1000-1500$/hó és akkor még meg is kell élni! Nem utolsó sorban a közbiztonság sem a legszuperebb és ez nem a legszerencsésebb 3 gyerekkel!
Szóval szerintem érdemes lenne inkább Angliába menni vagy Németországban keresgélni!(nem mintha itt sokkal olcsóbb lenne a megélhetés)
1. vagyok
azt elfelejtettem írni,hogy Amerikából nincs ki-be mászkálás!Amikor lejár a vízum,utána csak akkor tudnak hazajönni amikor megkapják a zöldkártyát, Ez általában több év szokott lenni! Ki lehet játszani a rendszert pl házasodás egy amerikai állampolgárral,de az nem kis összegbe kerülne! Vagy ott van még a zöldkártyalottó,de rengetegen játsszák és nagyon kicsi az esély,hogy ő nyeri meg.
kedves kérdező nézz körül a többi topicban, ott leírtuk már többen hogy mi a módja kijutni ami egyáltalán nem egyszerű és elég sok pénzbe is kerül és ismerős nélkül szinte lehetetlen, hacsak nem valami extra szakmád van. Feketén már necces most nagyon beszigorították már a rendőr is ellenőrizheti hogy legálisan vagy-e kint és hipp-hopp a vissza gépen találod magad és ki is tiltanak sok évre az USA-ból.
Inkább Eu-ban gondolkozz. oda lehet menni legálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!