Amszterdamon és Torontón keresztül hogyan történik az átszállás?
Figyelt kérdés
Szeptember 10.-én indulok Kanadába,Winnipegbe.Még soha nem utaztam repülővel és nagyon félek az átszállásoktól.Honnan fogom tudni,hogy melyik terminálról induljak és azt hogy pl leszállok Torontóban mi visz tovább a terminálokhoz busz vagy én sétáljak oda?Nem akarom amiatt lekésni a gépet mert várok a buszra és semmilyen busz nem jön. :D Köszönöm a segítséget előre is!2012. júl. 12. 01:36
1/2 anonim válasza:
Mennyi az átszállási idöd? Amugy minden reptéren nagyon jól kivan táblázva minden. Nem lehet eltévedni. Ha buszhoz irányit akkor szálj fel. Frankfurtban még metro is van, de annyira egyértelmű hogy azzal kell menni mivel arra irányitott a tábla és ott nem volt más csak a metro. Nyugi nem nagy ördöngösség. Az amsterdami elvileg nem is olyan nagy reptér állitolag. (én aug végén szállok át ott és ismerös mondta hogy nem nagy és egyszerű eligazodni)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod!Mind a két helyen 2 órám van az átszállásra.Újra bekellesz majd checkolnom Amszterdamba és Torontoba vagy csak simán átkell szállnom a másik repülőre?
2012. júl. 13. 00:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!