Hogy lehet Amerikába zöld kártyát szerezni?
A lényeg,hogy a barátnőm után szeretnék majd kimenni aki megkapja édesanyja után és ki fog menni!
Viszont én nem szeretnék éveket várni rá,mert nem menne a távkapcsolat!
HA valakit érdekel vagy csak úgy tud segíteni leírom privátba a pontos történetet/lényeget!
Előre is köszönöm!!!
Nem tudom de egy csomo info nekem nem vilagos, abbol amit leirsz.
Zoldkartyat nem az igenyli akinek kell (pl. te) hanem a masik fel, aki alapul szolgal arra, hogy te zoldkartyat kapj.
Peldaul en egy munkaltato vagyok, te pedig egy zseni. Akkor EN fogok neked zoldkartyat kerni, aminek az alapja a munka lesz.
Ha elveszel engem felesegul (mert en amerikai vagyok), akkor en fogom nekem megkerni a zoldkartyat, meghozza a hazassag alapjan, de csak akkor tudom neked megkerni, ha en mar allampolgi vagyok. Ha csak zoldkartyas, akkor varni kell, hogy en is allampolgi legyek.
Ha a baratnod anyukaja zoldkartyas, akkor a lanyanak csak akkor tud papirokat intezni, ha a lany meg kiskoru (21 alatt). Ha mar elmult 21, akkor sehogy.
De itt minden le van irva a vízumkategóriák alatt:
Ha elveszel engem felesegul (mert en amerikai vagyok), akkor en fogom nekem megkerni a zoldkartyat JAVITAS: nekeD
Ha mar elmult 21, akkor sehogy. Helyesbites: ha elmult 21, akkor ugy ha a lanya meg hajadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!