Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mi lenne ebben az esetben?

Mi lenne ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Nem mondom, hogy ez a helyzet, de mi lenne akkor, ha a családfát visszakövetném és kiderülne, hogy valamelyik feljebb valóm amerikai állampolgár volt.
2012. jún. 17. 19:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmi nem lenne. Akkor ezentúl úgy fogsz élni,hogy tudni fogod az egyik ősöd amerikai volt.
2012. jún. 17. 20:18
 2/4 anonim ***** válasza:

első vagyok.

Egyébként az én apámnak a nagymamája,és annak szülei amerikai állampolgárok voltak. Még az apám dédapja vándorolt ki. Én tudok róla,sőt megvannak az íratok is. Talán még élnek kint Amerikában apám nagymamájának testvéreinek leszármazottjai..

2012. jún. 17. 20:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Semmi az eg vilagon nem lenne, azon kivul, hogy orulhetsz neki.

Ha a kozvetlen csaladtagod amerikai (apu, anyu, testver, ferj, feleseg) akkor esetleg van mirol beszelni, amennyiben te is az USAban akarsz letelepedni, de tavoli osok, nagyszulok, uk-nagypapak nem szamitanak!

2012. jún. 18. 04:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Tudom,hogy 2 hetes kerdes,de en most talaltam ra:)

Ezen az oldalon esetleg tudsz "nyomozni" USA felmenok utan.

[link]

Sok sikert!

2012. júl. 2. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!