Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mit jelent ebben az esetben a...

Eszternagy kérdése:

Mit jelent ebben az esetben a transzfer? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Elég fiatal és teljesen kezdő vagyok utazás témában, ezért kérném a segítségeteket.

Veszprém megyéből utaznék Nógrád megyébe a Szent Orbán Erdei Wellness Hotelbe és vonattal el tudunk menni Kismarosig, onann pedig busszal Kóspallagig. A szállodából azt írták e-mailben, hogy Kóspallagra tud a szálloda transzfert biztosítani 1500 Ft/út értékben, Kismarosra pedig 3000 Ft/út értékben.

Ez konkrétan mit jelent?

2012. máj. 17. 12:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Az hogy kósagpallagról a szállodáig 1500 Ft visznek, Kismarosról meg 3000 Ft-t.

ugyan ennyi vissza is.

Megnéztem a szálloda valahol kint a világ végén van, nem közvetlen a faluban.

Nekem elég lehúzásnak számít ez.

2012. máj. 17. 12:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Váaszolnod kell nekik, hogy hová szeretnéd kérni a transzfert, Kismarosra vagy Kóspallagra. Ha Kismarosra, akkor 3000Ft egyirányba,míg odavissza 6000 Ft. Ugyanez vonatkozik Kóspallagra is, de itt más összeggel kombinálj.

A transzfer szállítást jelent, tehát elmennek érted kocsival Kismarosra vagy Kóspallagra és elvisznek a Szt. orbán fogadóba.

Egyszer jártam ott, javaslom, h Kismarosig menj vonattal és onnan szállítasd magad!

2012. máj. 17. 12:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, így már érthető. És mi a véleményed a hotelről? Megéri az árát? 44000-ért mennénk 2-en 3nap/2 éjszakára. Milyenek a szórakozási lehetőségek? Van víz a közelben vagy csak hegyek? Lehet vhová kirándulni?
2012. máj. 17. 13:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Csendben megjegyzem, hogy a hotel mellett van a nagybörzsönyi kisvasút végállomása. A Budapest-Szob vonatról nem Kismaroson kell leszállni, hanem a szobi végállomáson. Nagybörzsöny felé gyakran és mindig a vonathoz csatlakozva indulnak a buszok. Nagybörzsönyben kell egy kicsit (max. 10 percet) sétálni a kisvasúthoz, ami aztán felvisz Nagyirtás - Szt. Orbán Erdei Hotel végállomásra. Menetrend itt: www.kisvasut.hu
2012. máj. 17. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!