Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hany nap alatt lehet kezhez...

Hany nap alatt lehet kezhez kapni az uj utlevelet?

Figyelt kérdés
Junius 9en elhagytam/elloptak az utlevelemet a kezitaskambol. Junius 20an utaznek vissza, csak latogatoban vagyok itthon. Az okmanyirodaban azt mondtak, hogy mivel az utlevel meg ervenyes volt, ezert dupla illeteket kell fizetni (14000 forint az 5 evesre, 28000 forint a 10 evesre), plusz surgossegi eljaras, 19000, 29000 vagy 39000 forint. Szoval eleg durva arak. A normal eljaras (a dupla illeteket tovabbra is fizetnem kellene, de meguszhatnam az extra 19-29000 forintot)elviekben 30 napos, de ugy tudom, hogy mivel az EUs orszagokba mar nem kell utlevel, jelentosen lecsokkent az utlevel igenylesek szama es akar par napon belul is elkeszulhet az utlevel... Tudjatok esetleg, hogy surgossegi eljaras nelkul atlagosan hany napot vesz igenybe az utlevel elkeszites? Koszi elore is.

2012. jún. 11. 13:52
 1/4 anonim válasza:
Elvileg egy hét, de ha füzetsz már elvileg 3 napon belül megvan,vagy másnapra. Attól függ mennyit perkálsz
2012. jún. 11. 20:02
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem 1hét és 1 nap volt. bementem kedden elintéztem, kifizettem és következő hét szerdán jött meg :)
2012. jún. 13. 10:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Tavaly csinaltattam 28000 Ft-ert 10 evre. Egy nap alatt megvolt es a kozponti okmanyirodaban vehettem at szemelyesen. Ha postan kuldik ki egy het lett volna.
2012. jún. 14. 12:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat mindenkinek :-))
2012. jún. 14. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!