Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Az USA-ban au pair munka...

Az USA-ban au pair munka mellett beiratkozhatom rendes egyetemi kepzesre?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy kötelezöen be kell iratkozni suliba, es, hogy a csalad csak bizonyos összeget ad a tanulasra, engem az erdekelne, hogy el e tudok pl vegezni egy Ma vagy BA kepzest? Vki esetleg mar csinalt ilyet?

2012. jún. 10. 21:18
 1/8 anonim ***** válasza:
már hogy tudnál egyetemre járni amikor a gyerekekkel vagy?
2012. jún. 10. 21:52
 2/8 anonim válasza:
Ezt én sem értem, szerinted fogják a sulidat állni meg mellé fizetést vagy eltartani téged?
2012. jún. 10. 22:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Ezt én sem értem. Hogy járnál egyetemre ha gyerekekre kell vigyázni??

Amúgy egy kicsit tévedésben vagy. A családnak nem az egyetemi oktatásodat kell hogy részben fedezzék(elég drága kint az egyetemi költség),hanem csak nyelvtanfolyamot biztosítanak. Azért ez nem mindegy ám.

2012. jún. 10. 22:13
 4/8 anonim ***** válasza:

500 $ értékben állnak neked a család képzést. Ebbe általába 2 kurzus is belefér, de ezek nem egyetemi képzések.

Te döntöd el mit akarsz tanulni. Lehet akármilyen nyelvtanfolyam, szörfözés, mixerkedés, tánc....

Attól függ, milyen képzések vannak a közelben és téged mi érdekel.

Erről a kurzusról kapsz egy papírt, hogy elvégezted, de ez nem jelent diplomát.

2012. jún. 12. 19:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Au pairkedni kizárólag J-1-es vízummal lehetséges. Ha rendes egyetemi képzésre iratkozol be, automatikusan F-1 vízumot kapsz.

Nem mellékes az sem, hogy ahhoz hogy beiratkozz, át kell esned a felvételi procedurán. TOEFL nyelvvizsga, amerikai érettségi, referenciák, stb. Nagyon nehéz.

2012. júl. 30. 20:31
 6/8 anonim ***** válasza:
nem az a lényeg, hogy nagyon nehéz vagy van-e rá időd. hanem, hogy tudod mennyibe kerül Amerikában egyetemre járni?:D neked erre van pénzed? mert a legtöbb amcsinak sincs és veszik fel a hiteleket sorba.
2012. aug. 1. 19:52
 7/8 anonim ***** válasza:
2012. aug. 9. 19:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Be lehet iratkozni, csak hogy a pokolba fogod a gyerek mellett? Barátnőmnek heti 2 egyetemi órája volt mint kötelező teljesítendő kredit -az au pair szerződése kötötte ezt meg- és a bele kilógott tőle. mondta hogy majd váltani student vízumra és rendes egyetemre, nem szóltam semmit. később magától is belátta hogy tiszta hülye.
2012. nov. 28. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!