Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » New York-ba utaznék a nyáron...

New York-ba utaznék a nyáron de még nem tudom h hol kellene át szállni valaki vmi javaslat?

Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 22:01
1 2
 11/13 anonim válasza:

én tavaly nyáron utaztam kijevi átszállással (aerosvittel), mert úgy jött ki a legolcsóbban.

hát olcsónak olcsó volt, viszont poggyászunk 2 napot késett, kb személyzet alig beszélt angolul... kalandos.

még a prágai és a római átszállásos utak szoktak kevésbé drágák lenni. egyébként pelikan.hu, ott lehet keresgélni, mi is onnan foglaltuk.

2012. jún. 4. 11:35
 12/13 anonim válasza:

A közvetlen New York-i járat megszűnt a Malév csődje után.

Ha nem vagy túl perfekt az utazásban, utazási irodában is tájékozódhatsz, ott legalább elmondják, mekkora és mennyi poggyászt vihetsz, meg ilyenek. Aztán nem muszáj ott megvenni a jegyet, megnézheted ugyanazt a neten, hátha úgy olcsóbb.

2012. jún. 4. 12:34
 13/13 A kérdező kommentje:
Most úgy néz ki h London felé lesz az utazás . ( ha teljesen véletlen ott kellene tölteni 1 napot az sem baj mert akkor megnézem az olimpiát :) ) Ez nem a legolcsóbb de valahogy ez tünik a legjobbnak biztos h angolul megy minden meg remélem nem lesz semmi gubanc .
2012. jún. 4. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!