Lehet-e ételt, italt felvinni a Delta légitársaság járatairai? Mit és mennyit?
Italt abszolút nem, ha jól emlékszem az amerikai járatokra még a 100 ml-es korlát SEM megengedett.
Ételből pedig az unió szabályai szerint. Állati eredetűt nem. Azaz sajtot, húst, tojást stb. Elvileg szendvicsben viheted ezeket, tehát abból nincs gond. Le nem csuknak ha viszel ilyet, csak kidobatják veled.
Italt és semmilyen folyadékot nem vihetsz. De azt adnak is a gépen. Ingyen.
Mondkjuk kaját is adnak, de olyan rossz, hogy én mindig viszek magammal, mert azt nem lehet megenni. Pl. szendvicset, csokoládét, kekszet ilyesmit lehet vinni.
(Esetleg kérd a kosher menüt, jobban néz ki és nagyobb az adag is. Legközelebb én is azzal fogok próbálkozni.)
Igy van. Amit a tranzitban veszel italt, azt felviheted. Meg ha jól tudom a kicsi babák tápszerét cumisüvegben is fel lehet vinni.
És kaját is vihetsz. Én lisztérzékeny vagyok és magamnak csinálom a szendvicseimet. Még soha nem szólltak érte. De olyat is láttam már, hogy valaki McDonald-os kaját evett a gépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!