Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » USA-ban vehetek feltöltős SIM...

Lalossa kérdése:

USA-ban vehetek feltöltős SIM kártyát? Csak útlevélre kiadják-e, vagy kell-e hozzá helyi lakcím?

Figyelt kérdés
1.5 hónapot leszek kint, bejelentett lakcímem persze nem lesz, de jó lenne egy kártya, amivel bárhonnan tudok netezni.

2012. máj. 19. 11:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha feltöltőset szeretnél akkor szerintem fognak olyat adni mert ugye ott nem kell havidíjat fizetned hanem úgy megy mint itthon. Nekem egy ismerősöm 3 évet dolgozott kint tavaly és simán adtak neki kártyát feltöltőset mert voltak kint rokonai és velük így tudta tartani a kapcsolatot.
2012. máj. 19. 11:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Semmi sem kell hozzá.Csak a pénz,és kész .Metro PCS keress.45$ havonta. Korlátlan hívás,fogadás,sms,és net.
2012. máj. 24. 19:48
 3/3 anonim ***** válasza:

a StraightTalk (straighttalk.com) pl árul feltoltos sim kartyakat, csak egy bankkartya kell hozza amivel megrendeled, nem tudom melyik részre mész, lefedettséget nézd meg elötte, nálunk ez mukodik. 45 dollar havonta, korlatlan perc, sms es net.

nem sok ceg arul amugy csak magaban sim kartyat, inkabb telefonnal egyutt szeretik eladni, csak olyat meg nem erdemes venni 1,5 honapra amivel kulturaltan lehet netezni is.

2012. jún. 2. 04:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!