Van olyan, aki évente megy az USA-ba? Mindig ugyanarra a helyre megy?
Én tavaly voltam először az USA-ban 2 hónapra. Én nem szeretek ugyanarra a helyre menni többször, akkor se ha nagyon tetszett. Max 5-6 év múlva mennék ugyanoda vissza, de nem rövid időn.
Sőt a 2 hónap USA most más földrészre vágyom. Kenya, Tanzánia, Dél Afrika vagy Bali, Kína, Malaysia.
Én idén megyek először, körbejárok pár helyet, és szerintem, ha valaha még visszajutok, akkor mást is szeretnék majd megnézni.
De pl. Párizsban már háromszor is voltam, és még simán visszamennék, szóval előfordul velem is, hogy valami nagyon megtetszik. :)
4. Válaszoló vagyok.
Évekig erre gyűjtögettem, életem nagy álma valósul meg ezzel, de nagyon "olcsón" hozom ki: egyedül megyek, hostelekben fogok lakni...
Szóval ne hidd, hogy én olyan gazdag vagyok. Csak már nagyon-nagyon régóta Amerikába szerettem volna menni, és mostanra, nagy örömömre - összejött.
Kérem lépjen velem kapcsolatba aki NEWY ORK-ba vagy Ottawába,vagy Torontoba megy.Régi célom,hogy írásom összefoglalóját az ottani magyarnyelvű újságban megjelentethessem. Aki ebben közreműködik annak 5000 azaz ötezer forintot szánok. Tudom,hogy ez kevés,de tőlem még ez is sok. Felét előre adnám a reptéren a repülőjegy láthatása után,másik felét,ha már a külföldi újságban olvastam összefoglalómat,
amit az érdeklődőnek azonnal elküldök.
A segítséget előre is köszönöm.Űdv Bíró Miklós
Én augusztusban utazom New Yorkba, szívesen segítek, ha tudok, de persze attól is függ, miről van szó, mert sajnos nem leszek ott sokáig.
Írj, hogy pontosan mit kéne csinálni!
"Írj,hogy pontosan mit kéne csinálni"
Csak érdeklődni aszerkesztőségben,(akár telefonon)hogy az összefoglaló megjelentetése hány dollárba kerülne.Mert a lehetőségeim erősen korlátozottak. Kb. 2000 azaz kettőezer karakter.
Tudnál emailt küldeni? Csak ha van valami szándékod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!