Repülőjegyvételnél elírtuk a születési dátumot! Mit lehet tenni?
Köszönöm a válaszokat.
KLM lesz Budapest Washington. Én is ezen gondolkodtam, hogy nem biztos, hogy szőrözni fognak egy 60 éves mamánál, mivel nincs is ráírva a repjegyre a születési dátum.A név élírása már inkább ciki!
Mikor Ferihegyen (bocs, Liszt Feri) becsekkol, akkor kell szepen mosolyogni az ugyintezore, hogy legyen szives javitsa ki, amugy ugyis eszreveszi, mert csak ott ellenorzik az utlevelet meg a foglalasnal megadott adatokat, de tutti h emiatt nem kell uj jegyet venni, plane ha latjak, hogy idos nenirol van szo.
En foglaltam mar ugy jegyet, hogy a kereses nagy heveben a vegen a napot neztem el es hetfo helyett keddre vettem a jegyet. Azonnal felhivtam oket es a szamitogepre meg a lassu internetkapcsolatra kentem a dolgot es 5 percen belul jott az igazolo email, hogy a foglalast toroltek es ujat foglaltak a korrekt napra.
ok is emberek, ok is kovetnek el hibat, nem szabad hagyni hogy ilyesmi miatt az embert megszopassak.
Minden rendben ment! Felhívta a jegyirodát és közölték, hogy oké akkor február helyett január?
Mondta, hogy igen és már át is írták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!