Ha kint állást ajánlanak az USA-ba, akkor a munkáltató elintézi a papírokat és akkor kapok zöld kártyát? Vagy dolgozhatok legálisan zöldkártya nélkül?
èn már marha régen voltam USA-ban, de én úgy tudom elég a sima munkavállaási vízum. ugye turistáknak nincs már, de munkavállásra vagy tanulásra még mindig kell kérni.
zöldkártya letelepedésnél van szükség, de attól még kaphatsz munkavállalásit.
Ha a munkáltató vesz fel, akkor meg kell kérdeznie tud-e hivatalosan foglalkoztatni, vagy milyen papirokra van szükség.
"zöldkártya nélkül csak illegálisan dolgozhatsz."
Ez nem így van, többféle vízummal is lehet legálisan dolgozni az USA-ban, de egyik sem biztosít korlátlan idejű tartózkodást és munkavégzést.
Munkáltató tutira nem intéz zöldkártyát. Viszont a vízumokhoz elengedhetetlen a munkáltató közbenjárása.
Munkáltató tutira nem intéz zöldkártyát. <- Legyszives ne allits olyat, amiben nem vagy biztos, mert csak felreinformalod az embereket!
Tobb ismerosom, sot, az egyik sajat rokonom is a munkaltatoja reven szerezte meg a zoldkartyat az USAban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!