Lehet vízium nélkül kimenni turistának kimenni Amerikába?
Figyelt kérdés
HA csak fogom magam és indulás előtt 2 nappal foglalok jegyet, elutazom Amerikába akkor nem állítanak meg vagy ilyesmi és küldenek vissza?2012. ápr. 14. 21:08
12/13 anonim válasza:
Minek ehhez iroda? Ha már egyszer az USA-ba készülsz és mivel civilizált világ van, kellene egy bankkártya, nem? Tök felesleges utazási irodával menni vagy intézni bármit is! Sokkal drágábban hoznak ki egy USA-beli utat, mint ha magad szervezed! Én eddig 12 alkalommal voltam az USA-ban, mindig mindent magamnak szerveztem meg. Így a biztos. Önállóság kérdése az egész.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltatok a kérdésemre, nagyon sokat segített!
2012. ápr. 15. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!