Ha 7 hónapos terhes vagyok, be engednek USA-ba? 90napig lehet USA-ban lenni azt tudom, de mi van ha ott születik meg a baba? Amerikai állam polgár lesz? Akkor maradhatok vele USA-ban?
Te akkor maradhatsz kinn, ha összeházasodtok egy amerikai állampolgárral, és házasságon keresztül megkapod a zöldkártyát.
A gyereket erre használni nem fogod tudni.
Egy dologra figyelj oda, mert nem tudom mennyire koztudott, de ha az USAban szuletik a gyermeked es az fiu, akkor az orvosok azonnal levagjak a fitymajat; ez a szokas, vallasi hovatartozastol fuggetlenul.
Vagyis ha fiu lesz es az USAban akarod megszulni es azt akarod, hogy olyan legyen, amilyennek meg lett teremtve, akkor erre fel kell hivni a szuloorvos figyelmet! De meg ilyenkor is elofordul, hogy a megszokas heveben az orvos megcsonkintja szegeny vedtelen csecsemot.
Ami pedig a papirokat illeti: ha ESTAval jossz az orszagba, akkor elvileg nem kerhetsz statusz modositast. Vagyis jobban jarsz ha a parod elvesz meg Magyarorszagon es onnan inditvanyozod a hazastarsi vizumot, illetve ha mar az USAban vagy es itt hazasodsz es statusz modositast kersz, akkor figyelj oda a datumokra, mert ha lejart az ESTA 90nap es utana adod be a statuszmodositasi kerelmet, akkor valoszinu hogy USCIS el fogja utasitani a kerelmed es illegalissa valsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!