Most ez igaz? (lent)
Valoszinüleg a nyáron utazunk Miami-ba de hallot egy érdkes dolgoz, mégpedig azt hogy aki nem szimpatikus a reptéren vagy gyanus azt csak ugy simán vissza küldik.
És emiatt elégéfélek hogy nehogy minket is vissza küldjenek.
a kertszomszédunk, egy házaspár, akik Amerikába mentek volna 2 hétre. Megvolt a vízum, rendben volt minden papírjuk.
Leszálltak, a reptéren visszafordították őket. Semmivel nem indokolták, nem is kell indokolniuk. Szóval igaz.
(Mellesleg iszonyat gáz a helyesírásod.)
2 vagyok
Ez a házaspár totál átlagos. Külföldön sem voltak amióta megvannak a gyerekek. Direkt erre az útra csináltattak útlevelet.
Én akárhányszor mentem ,sosem volt gond. Pár kérdést feltettek -miért jöttem,meddig leszek,ujjlenyomatot vettek,lefotótak,aztán mindig Welcome to US és mehettem a vámvizsgálatra,ami abból állt,hogy a repülőn kitöltött vámnyilatkozatot átvették ,meg sem néztek semmit és mehettem tovább.
Ha nincs vaj a fejeden, van szállásigazolásod és retúr repjegyed szinte teljesen biztos,hogy nem lesz gond. Akkor lehet baj,ha valahogy azt sugallod a bevándorlasi tisztnek,hoy dolgozni szeretnél az usaban.Attól jobban fosnak mint a terroristáktól
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!