Mennyi pénzből lehet legolcsóbban kihozni egy new yorki nyaralást?
A repjegy: 150-200eFt
vízum: már nem kell, de helyette van egy 14 dolláros "utazási engedély"
A kaja borzasztó drága, pl 1kg kenyér 5-6 dolcsi, mondjuk napi25 dollárból ki tudsz jönni, ha igénytelenül spórolsz...
Szia,
Én szerencsésnek mondhatom magam, mert nyáron a családommal kijutottam. Én szerveztem az egész nyaralást, szóval tudok neked is segíteni.
Vízum nem kell, csak ESTA.
Repjegy New Yorkba: 110.000-150.000 Ft
Mi nem csak New Yorkba voltunk, hanem a Nyugati parton is. Így lett 200.000 Ft a repjegy. De New Yorkba 130e-ért simán kapsz jegyet időben rendelve. Mi American Airlines-nál vettünk.
Kaja: Nagy szupermarketekben lehet kb itthoni árakon vásárolni. Szerintem a kaja egyeltalán nem drága. Sokszor vannak akciók pl egész csirkére. A hambi, hotdog Manhattanban is olyan 1,3- 2.
Tömegközlekedés az nem olcsó, de ha veszel heti jegyet akkor nem jársz olyan rosszul. 29$ és korlátlan alkalommal használhatod 7 napig.
Szállás: nem kell csövezned. Haználd a couchsurfing oldalt. Fiatalok nagyon sokan használják, tuti befogadnak téged is.
Van egy blogom a nyaralásról. Ha letekered a görgőt, ott ki tutod választani, hogy melyik város bejegyzéseit olvasd el. Ott van new York is.
Ha kérdésed van írhatsz privit is.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!