Mi az a zöldkártya? Mire ad jogot és mire nem? Ki lehet vele költözni? Hogy lehet a legkönnyebben és a legolcsóbban, reális módon kijutni az Államokba?
Zöldkártya=Állandó tartózkodási kártya. Ha zöldkártyával rendelkezel, akkor a szavazáson kívül minden olyan jog megillet, mint egy állampolgárt. (Meg persze nem tölthetsz be olyan poziciót, ami amerikai állampolgársághoz kötött.)
A reális kijutás és zöldkártyához való jutás házasság és zöldkártyalottó útján lehetséges. Munkavállalás útján csak akkor, ha valami professzor vagy hasonló vagy.
Köszönöm szépen :D
Lenne még egy kérdésem, hogy meg tudnád-e esetleg adni az igazi zöldkártya lottó linkjét?
Ki lehet jutni hajóval Angliából, de annyiba kerül, mintha elsőosztályú repülőjegyet vennél, tehát abszolút nem éri meg! A zöldkártya lottó linkje: [link]
Most be sem tudsz lépni.
(Jelenleg nem lehet regisztrálni, majd valamikor októbertől lehet ismét, december elejéig.)
És ha ki is sorsolnak, még nem biztos hogy megkapod. Én úgy tudom onnantól fogva még 1-2 év, mire eldöntik, hogy tényleg mehetsz-e. És ha nem töltöd kint az előírt időt adott intervallumon belül, akkor elveszítheted.
Én már letettem róla, pláne mióta jártam kint. Nagyot bukhat az ember anyagilag, ha nem találja meg a helyét. Túl európai vagyok oda :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!