Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Van valamilyen módja annak,...

Van valamilyen módja annak, hogy nyárra kijussak dolgozni az USÁba? (többi bent)

Figyelt kérdés
A CCUSA-val szerettem volna menni, de csak egyetemisták jelentkezhetnek. (múlt év decemberében diplomáztam..) Van esetleg valami más módja, hogy kijussak valami hasonló munkára aktív hallgatói jogviszony nélkül? (pl tábori munka)
2012. márc. 25. 11:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Az újságokban mindig hirdetnek munkát az USA-ba , pár hónapos munkavállalói vízummal ki tudsz jutni.Ezek szezonális munkák , szálloda takarítások, stb.
2012. márc. 25. 12:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Az a baj, hogy annyi rosszat hallani az ilyenekről, hogy nem merek bele vágni. Valami ilyen jól ismert szervezet kellene, akik már régóta ezzel foglalkoznak, és tutira megbízhatóak.
2012. márc. 25. 13:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Nézd meg a campleaders szállodás munkáit. Bár szerintem oda is kell hallgatói jogviszony, csak nem kikötés a 2aktív nappali félév/év.

Esetleg a smallerearth-öt.

2012. márc. 25. 18:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha tavaly diplomáztál, akkor nézegess gyakornoki programokat, oda általában 1 évnél nem régebben szerzett diploma a feltétel.
2012. márc. 27. 12:10
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Keress magadnak egy amerikai állampolgárt aki veled ellentétes nemű és házasodj össze vele.Azonos neműek esetében nem kapsz zöldkártyát.Regisztrálj amerikai társkeresőkre.Akkor az ottani társad is tudna segíteni mindenben meg beilleszkedni is.
2012. márc. 27. 12:14
 6/8 A kérdező kommentje:
:D Az ötlet jó, de én csak 2-3 hónapra szeretnék kimenni :P
2012. márc. 27. 13:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló aki a házasságot javasolta: te mekkora ÖKÖR vagy! A kérdező helyett/nevében is idegesít h még csak el sem olvastad a kérdését, a válasz meg még nagyobb baromság. Tipikus idealista nulla hulladék válasz.

Az én válaszom: kortól függően- bár ez hosszabb távra szól az aupair in america program jó lehet. 27 éves korig lehet jelentkezni. De ha belevágsz. semmi értelme 2-3 hót tervezni. Hiszen maga az ügyintézés legalább ennyi idő.

Azután, ha ez nem okés egy ügynökség hirdeti: [link]

Nincs jobb ötletem, nehéz dió, már én is körbejártam a témát. J1 vízum lenne a legjobb de ehhez munkáltatót találni Magyarországról...

2012. márc. 28. 20:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat. Az au-pairségen én is gondolkodtam, csak jövőre mindenképpen folytatni szeretném az egyetemet. Ezért is lenne jó csak a nyárra kimenni. Világot látni, nyelvet tanulni.
2012. márc. 28. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!