Amerikában az alkoholvásárlás korhatára kikre vonatkozik?
Ha egy gyermektáborban fogok dolgozni (Montana állam) 19 évesen, akkor vehetek ott alkoholt, mint magyar állampolgár?
Vagy egységesen senkinek nem adják ki 21 alatt?
Hogy is van ez?
A korhatar az emberekre vonatkozik, borszintol, nemzetisegtol fuggetlenul.
Aki 21 alatt van nem vasarolhat alkoholt. Aki 21 folott van az pedig NEM FOG 21 alattinak alkoholt venni, mert borton jar erte. Szoval ne probalj megkerni mast, hogy vegyen neked, mert elzavarnak :)
A 17:32-es válaszolónak: Ugye ezt a hülyeséget amit leírtál, te sem gondoltad komolyan!!! Tőlem egyszer sem kérték at ID-mat Azért nem hülyék az amerikaiak, és főleg nem vakok. Olyan volt közöttünk, aki fiatalabbnak nézett ki 21-nél, pedig már 32 volt, és elkérték tőle az ID-t! De a "mamától" nem kérnek semmit!!!
Ostobaságokat ne írjál már, ha okosat nem tudsz!!!
Akkor nem tudom hogy Te "melyik" Amerikában jártál???
De örülj neki ha fiatalnak néztek. de a mamókáktól, és rengeteg embertől nem kérik el, ebben mégis igazam van! Igaz???
Ostobaságokat ne írjál már, ha okosat nem tudsz!!! - kedves valaszolo, nem tudom te melyik allamban jartal/elsz, de en sajat, californiai tapasztalatomat irtam le, amikor azt allitottam, hogy a 48eves, szakallas, agyontetovalt haveromtol elkertek az ID-jat. Anyukamat - hogy gyakorolja az angolt - odakuldtem a kasszahoz, hogy fizesse ki a dolgokat, amik kozott alkohol is volt, es tole is elkertek az utlevelet. Anyukam joval 60 felett van. Nevettunk mindannyian, de kozoltek, hogy a szabaly az szabaly.
Azert mert ilyesmi nem fordult elo veled, nem jelenti azt, hogy nem letezik. Inkabb fogd vissza magad egy kicsit mielott szemelyeskedsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!