Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Állampolgárságot hogy lehet...

Állampolgárságot hogy lehet szerezni?

Figyelt kérdés

Majd egyszer szeretnék kiköltözni Amerikába, de ahogy hogy el tudjak helyezkedni majd, kellene az állampolgárság. Azt hogy lehet kapni?? 14/L :)

Elöreh köszi a választ : )

2012. márc. 17. 20:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ott a pont!:)

Amúgy bőven ráérsz még ezen gondolkodni.

Ha csak az életszínvonal miatt szeretnél az USA-ba menni akkor felesleges addig elmenni, Európában is vannak jó helyek.

2012. márc. 18. 20:25
 12/18 anonim ***** válasza:
64%
nézz meg egy filmet arról,hogy élnek ott az átlagemberek.Vagy mi történik veled, ha már nem tudod fizetni a gyerekednek a TB-t...
2012. márc. 18. 20:27
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
ja és akik kimentek Kanadába,azoknak a 70%-a már újra itthon van.
2012. márc. 18. 20:28
 14/18 A kérdező kommentje:

Ne gondolkodjak komoly dolgokon?

Üjjek egy üveg piával kezembe a haverokkal beszívva, semmi életcéllal?? Látom manapság azis baj ha vannak álmaim -.-" és nem vagyok kislány....

2012. márc. 18. 20:30
 15/18 anonim ***** válasza:
65%
Itt is lehetnek céljaid. 14 évesen pedig igenis kislány vagy.
2012. márc. 19. 09:09
 16/18 A kérdező kommentje:
nem vagyok az !
2012. márc. 19. 14:41
 17/18 anonim ***** válasza:
60%

Éveket húztam le külföldön.

1.Életcélod itthon is lehet ( igen itthon, én is hazajöttem mint a legtöbben) egy ideig kalandnak jó, meg zsebtömködésnek, de idővel az ember rájön, hogy otthon többet kaphat mint máshol.

2. 14évesen kislány vagy még, csak nagynak képzeled magad... ez nem a te hibád, a mai társadalom ilyen tré

2012. márc. 27. 11:56
 18/18 anonim ***** válasza:
56%

Szia! egyetértek a fentiekkel, még nagyon fiatal vagy.

Azt tanácsolom hogy próbálj először külföldön dolgozni, más nemzetekkel, élj le pár évet úgy hogy magyar szót nem hallasz- vagy csak hazajössz kis időre. Addig amíg nem tapasztalsz dolgokat, addig kár is arról beszélni hogy mire vágysz, vagy szerinted mi lenne jó.

Én 10 éve amerikaikat szolgálok ki.... csodálatos emberek!!!Patkány egy banda tud lenni.... Pont miattuk nem igazán akarok oda visszamenni többet. Ez csak az én személyes tapasztalatom persze és tanácsom.

2012. márc. 28. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!