Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Én szeretnék kiköltözni Usába...

Én szeretnék kiköltözni Usába felnött koromra de a igaz amit a szüleim mondtak?

Figyelt kérdés
Van egy rokonom ki ott él.Azt mondták nekem ha oda költözök örökre ott kell laknom mert ha elköltözök többet nem mehetek vissza.13 éves fiú.
2012. márc. 16. 12:07
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírási hibákért!Ponosabban Floridába ahol a rokonom él.
2012. márc. 16. 12:10
 2/13 anonim ***** válasza:

Nem, kivéve, ha életfogytiglani börtönbüntetést kapsz az USA-ban.

Akár magyar állampolgárként, akár USA-állampolgárként élsz kint az Államokban, szabadon utazhatsz, élhetsz átmenetileg vagy tartósan más országban. Egyes országok feltételhez kötik a bevándorlást. Annak meg kell felelned. De ha megkapod az USA-állampolgárságot, a magyart nem veszted el, s más ország állampolgárságát is kérheted az említett feltételek szerint. Az USA nem fog korlátozni abban, hogy átmenetileg vagy végleg elhagyd az országot.

A helyesírásod rossz, az igaz. Felmerül a kérdés, ha nem tudsz jól magyarul, hogyan fogsz megtanulni angolul. Nem csak a helyesírásod rossz, de a szórend és központozás is.

Felnőtt koromban szeretnék az USA-ba költözni. Igaz az, amit a szüleim mondanak?

Van egy ott élő rokonom. Azt mondák, ha oda költözöm, örökre ott kell laknom, mert ha elköltözöm, többet nem mehetek vissza (Magyarországra). Tizenhárom éves fiú vagyok.

2012. márc. 16. 13:00
 3/13 A kérdező kommentje:
Angolbol jellenleg 4-es vagyok
2012. márc. 16. 13:06
 4/13 anonim válasza:
nyelvtanból?
2012. márc. 16. 13:17
 5/13 A kérdező kommentje:
3
2012. márc. 16. 13:18
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a szüleid úgy értették, hogy mostanában nagyon nehéz kimenni az usa-ba munkavállalóként. Elég nagy a bevándorlás és ezt szeretnék megfékezni. Ha menekült státuszt kérsz, elveszted a magyar állampolgárságodat, és nem hagyhatod el az usa területét amíg meg nem kapod a letelepedésit. Ha nem is menekültként mész ki, csak leszeretnél telepedni, 5 évig nem hagyhatod el az usa területét míg elbírálják a kérelmedet (ismerősöm most ezen megy keresztül). Szerintem ha vannak kint rokonaid, érdemes lenne 1 évet suliban ott töltened, hogy nyelvet tanulj. Mondjuk 8. osztály után. Az angolodtól és a tudásodhoz mérten besorolnak egy osztályba, ez álltalában alacsonyabb mint amilyen végzettséged van. Így megtanulsz rendesen angolul (sehol sem kérdezik hányast kaptál angolból, hanem, hogy beszéled e, és szerintem 13 évesen nem beszéled annyira, akárhányasod is van belőle). De legalább van terved a jövődet illetően:)
2012. márc. 16. 14:22
 7/13 A kérdező kommentje:
amugy puskázni kezdtem igy rengeteg 5 öst szerzek be és nem bukunk le mert túl profi a terv és a tanárnál túl könnyü.Csak azért írtam igy mert azt hittem hogy anyám itt van.
2012. márc. 16. 18:45
 8/13 anonim ***** válasza:
Kezdj el egy olyan terven is gondolkodni, ami majd az amerikai munkahelyen is beválik.
2012. márc. 16. 19:00
 9/13 anonim ***** válasza:
Sokat GTA-ztal szerintem..nem bántásból mondom de ezen még túl korai gondolkoznod..majd 17körül.
2012. márc. 16. 21:17
 10/13 A kérdező kommentje:
az unaka testvérem vad e-mailek küldött amerikábol.Liberty cityböl.Ház,Nők,Autok,Partyk.Miota bajba kerültem meggondoltam.:D
2012. márc. 17. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!