Mennyi esélyem van, hogy megkapjam a munkavállalási vízumot az USA-ba?
3 gyerekem van itt Mo-n,és nagyon sok a fizetnivalónk.Arra gondoltam,hogy kimennék az Egyesült Államokba házvezetőnőnek,ahogy már sokan megtették.Lenne is hely,zsidó családoknál,így a nyelv sem probléma,mert ők beszélnek magyarul.
Szerintetek van esélyem kijutni?Vagy ne reménykedjek?
Hát én úgy tudom, hogy már munkavállalással szinte lehetetlen kijutni USÁba.
Meg lehet próbálni azt, hogy itthonról pályázol, és ha felvesz valaki, akkor ők segítenek elintézni a vízumot, de kicsi az esély.
Fordítva nem működik, tehát olyan nincs, hogy kimész, és kint keresel munkát.
Ha ilyen terved van, akkor EU-n belül érdemes próbálkozni.
Hazvezetoknek nem adnak munkavallalasit!
Munkavallalasit olyanoknak adnak, aki peldaul egy zseni programozo es a Microsoft kapkod utana, vagy fizikus, kutato, es az egyetemek kapkodnak utana, akkor van esely a munkavallalasira, amugy NINCS!
Raadasul a munkavallalasit nem te intezed magadnak, hanem a munkaltatod keri neked es egyik csalad sem fog tobbezer dollart kifizetni, hogy a bejaronojuk m.vallalasit kapjon.
Inkabb maradj Europan belul, tobb eselyed van. Takaritobol van itt is eleg, raadasul olyan aki legalis!
USA ba legkönnyeben ugyjutsz ki ha belépsz a hadseregbe szolgálsz fél évet(vagy 2őt tudom nem mind1 de nem emlékszem jól) és kapsz állampolgárságot
Sajnos ez gyerekekkel nem nagyon megoldható szerintem szóval sajnos nem nagyon jutsz ki egyszerűen munkavállalásival :(
"USA ba legkönnyeben ugyjutsz ki ha belépsz a hadseregbe szolgálsz fél évet"
Az amerikai hadseregbe csak zoldkartyaval lehet belepni (legal resident alien). Viszont, ha ez megvan 1 ev szolgalati ido utan kerhetsz allampolgarsagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!