Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Aki az USA-ban él az hogyan...

Aki az USA-ban él az hogyan tudott oda költözni?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem hogy csak simán beengedték az országba bármennyi időre hogy ott éljen és ...akkor vegyen házat amikor akar vagy hogy van ez?:D valaki elmondaná aki ott él?:D
2012. febr. 4. 19:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem a feleségem amerikai állampolgár, így ő általa kaptam zöldkártyát. Londonban ismerkedtünk meg, mindketten ott dolgoztunk.
2012. febr. 4. 19:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem engednek be senkit csak ugy!

ESTA kell vagy vizum, de egyik sem garancia, meg ugy sem. A hatarrol barkit visszafordithatnak, aki gyanus, hogy maradna illegalisan, nincs kotottsege visszamenni az anyaorszagba.

En ferjhez mentem es igy kaptam meg a zold kartyat, de az sem volt olyan konnyu, mint a filmeken...

Szoval most itt elek.

De ahhoz, hogy dolgozz, vagy bankszamlat nyiss, vagy hazat vegyel kell, hogy legyen Social Security Card-od es amerikai jogositvanyod, ID.

Munkavallaloi vizummal lehet kijonni vagy kozeli rokon folytan. Turistakent nincs esely a maradasra, legalisan...

2012. febr. 8. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!