Hogyan vonhatom vissza a jelentkezésemet a (z) USA green card lottery-n?
Tulajdonképen egy félbeszakított jelentkezés alapján felhívtak most nemrég telefonon és elkérték a hiányzó adataimat (lakcím, hol tanulok ...stb) de nem nagyon sikerült feljegyeznem az adatokat és linkeket amiket ő adott meg(nem vagyok perfekt angol) igaz megígérte a srác, hogy elküldi e-mailben, de nincs jó érzésem ezzel kapcsolatban és hát ott van még az a bizonyos összeg amit ki kell fizetni(valószínűleg emiatt nem töltöttem ki rendesen az adatlapokat anno, mivel nem tudom honnan fogom előteremteni) - inkább most ezt a jelentkezést visszavonnám és majd valamikor a későbbiekben jelentkeznék újra. A srác annyit mondott nekem (mivel már sietett) hogy a bankkártya szolgáltatómmal (Mastercard-OTP) kell valamit egyeztetni.
Mindenféle segítő hozzászólást szívesen veszek és előre is köszönöm.
- Aki esetleg személyesen is tud segíteni nekem a visszavonás lebonyolításában PM-ben írjon rám.
Ha tudjak a bankkartya szamodat, akkor azonnnal hivd fel a bankot (ejjel nappal hivhatod) es mondd hogy elhagytad a kartyat es kersz ujat. Mondd nekik, hogy ha barki probal penzt levenni a szamladrol, akkor azt tiltsak, ugyanis lehet hogy lopas aldozata vagy. A bank majd kuld egy uj kartyat (uj szammal) es minden oke.
Ami pedig a ceget illeti, mondd meg nekik:
Stop calling me! I am not interested. I know that the green card lottery submission is free if I do it on the official website. Stop calling me!
Ne izgulj, nem lesz semmi jogi kovetkezmenye. Megmondod nekik, hogy "I changed my mind" es rajuk teszed a telefont. Vagy megirod ugyanezt emailben es a tobbi leveluket rogton a kukaba kuldod.
Nem fognak uldozni, inkabb mas, gyanutlan aldozatokra fogjak hegyezni magukat.
a .gov-os oldalon regeljél,ott ingyenes.
Am írhatsz privit,ha tudsz most regisztrálni,mert nekem nem engedi,szerintem most nincs jelentkezési idő...
Ja és mégvalami:
hiába küldenek új bankkártyát,a bankszámlaszámod ugyanaz marad...
én a helyedben az egész számlát szűntetném meg és új számlát új kártyával kérnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!