Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogyan vonhatom vissza a...

Hogyan vonhatom vissza a jelentkezésemet a (z) USA green card lottery-n?

Figyelt kérdés

Tulajdonképen egy félbeszakított jelentkezés alapján felhívtak most nemrég telefonon és elkérték a hiányzó adataimat (lakcím, hol tanulok ...stb) de nem nagyon sikerült feljegyeznem az adatokat és linkeket amiket ő adott meg(nem vagyok perfekt angol) igaz megígérte a srác, hogy elküldi e-mailben, de nincs jó érzésem ezzel kapcsolatban és hát ott van még az a bizonyos összeg amit ki kell fizetni(valószínűleg emiatt nem töltöttem ki rendesen az adatlapokat anno, mivel nem tudom honnan fogom előteremteni) - inkább most ezt a jelentkezést visszavonnám és majd valamikor a későbbiekben jelentkeznék újra. A srác annyit mondott nekem (mivel már sietett) hogy a bankkártya szolgáltatómmal (Mastercard-OTP) kell valamit egyeztetni.

Mindenféle segítő hozzászólást szívesen veszek és előre is köszönöm.

- Aki esetleg személyesen is tud segíteni nekem a visszavonás lebonyolításában PM-ben írjon rám.

2012. jan. 24. 19:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Gondolom te sem a valódi oldalon regisztráltál, mert a jelentkezésért NEM KELL FIZETNI! Eleve nem is telefonon kapsz értesítést, hanem kizárólag postai úton!
2012. jan. 24. 19:19
 2/15 anonim ***** válasza:
azért kell fizetni, hogy a szerencsés nyertes ingyen repjegyet kapjon...
2012. jan. 24. 20:01
 3/15 A kérdező kommentje:
[link] regeltem(amennyire megtörtént a regisztráció) és a csávó 499Eurót mondott 4 évre az oldalukon a 4 éves viszont csak 188Euro ami nem mind1
2012. jan. 24. 21:36
 4/15 anonim ***** válasza:
itt ingyen is megcsinálják [link]
2012. jan. 24. 21:39
 5/15 A kérdező kommentje:
hát lehet hogy ott ingyenes de akkor előbb a jelenlegi jelentkezésemet kellene megszüntetni :/
2012. jan. 24. 22:10
 6/15 Upstairs válasza:
Tuti, hogy valami kamuoldalon regeltél, a "hivatalos" zöldkártyaoldalon nem kell fizetni, ráadásul (ha jól tudom) nem is mindegy, hogy meddig adod be. Egy csomó követelménynek meg kell felelni,nem mindegy, hogy hány megapixeles, és mekkora a kép, nem lehet rajta mosolyogni és a háttér sem lehet színes...stb. Ha jól emlékszem, minden év november 1-ig lehet beadni, és a következő év májusának elején húzzák..
2012. jan. 24. 22:10
 7/15 A kérdező kommentje:
3. kommentbe linkeltem az oldalt
2012. jan. 24. 22:40
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Ugye meg nem fizettel nekik????

Sajnalom, de atveres aldozata vagy.

Az USA zoldkartya lottora a jelentkezes INGYENES!!!! Azok, akik ezert penzt kernek el nincsenek SEMMILYEN kapcsolatban az Amerikai kormannyal (aki a lottot intezi) es SEMMI garancia, hogy a jelentkezesedet tenylegesen beadjak. A legtobb helyen csak elveszik a gyanutlan jelentkezo penzet es kuldenek egy papirt, hogy igen beadtuk a jelentkezesedet, sok sikert.

Az INGYENES oldalnak magyar nyelvu verzioja is van.

Sajnalom, de aki bedol a fizetos oldalaknak az meg is erdemli, hogy sajat karan tanuljon.

2012. jan. 24. 23:04
 9/15 anonim ***** válasza:

Ha meg nem fizettel nekik akkor ignorald oket. Ne vedd fel a telefont, ha felvetted rakd le, ne valaszolj emailekre stb.

Ha fizettel nekik, akkor hivd fel a bankodat (vagy inkabb menj be szemelyesen) es mondd azt, hogy elloptak a kartyadat, vagy talalj ki valamit, barmilyen sztorit, amivel visszakerheted a penzed!

2012. jan. 24. 23:06
 10/15 A kérdező kommentje:

fizetni nem fizettem nekik bankkártyámon alig van jelenleg 10k de holnap akkor azt le is húzom róla.

és akkor bankkártya csere és teljes ignor !? nincs fizetés és akkor ebből nem lesz bajom ???

2012. jan. 24. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!