Melyik légitársaság megy L. A-be N. Y-on keresztül?
En LAben lakom es akarhanyszor megyek Bp-re, vagy hozom ki a szuleimet, mindig az expedia.com vagy cheapoair.com veszem a jegyeket es SOHA nem nyujorki atszallassal. A JFK sajnos tenyleg egy getto. Akit ismerek, azok is mind csak kopkodik ha szoba jon.
Utaztam mar Londonon keresztul, Frankfurt, Amsterdam, Parizs, Zurich, mindegyikkel meg voltam elegedve. Igazabol mindegy, amig a JFK-t elkerulod:)
Te tudod, hogy mi a fontos, az ar, vagy az ido. Peldaul barmennyire olcso a jegy, 2 atszallassal sosem utaznek, illetve tobb mint 5 orat nem vagyok hajlando varni, szoval fizetek...
De ha mar NYban vagy es onnan kell egy jarat LA-be, akkor sokkal tobb lehetoseged van: American, United, Southwest, Jetblue, Virgin America stb. Belfoldon mar nemcsak a JFK valasztasod van, hanem ott van a LaGuardia vagy a Newark repter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!