New Yorkba melyik légitársaság árulja a legolcsóbb repülőjegyeket? (nem feltétlenül most, hanem általában)
Budapestről mennék.
Indulás előtt hány héttel érdemes megvenni a jegyeket, hogy minél olcsóbban hozzájuthassak?
Az útlevélen kívül kell még avalmilyen hivazalos papír?
Még nem utaztam repülővel, ezért nem vagyok annyira képben.
Légyszi segítsetek!
Várj, mennyibe kerül az a közvetlen járat az American Airlines-nél és hogy találtad neg? Mert én csak átszállásal látom
Légyszi segíts!
Nem találom a hotwiren :(
Te mikor mész? És mennyibe kerül a közvetlen jegy?
Tudnál adni egy linket?
hát már én sem tudom hogy hogy fogok menni mert akarhol nézem ez a gép egyszerüen nincs fenn. se a repter honlapjan, se hotwire, se american airlines... igaz felhivtuk az AA-t és ők azt mondták menni fog de már ez gyanus nekem, már énis bánom hogy erre a gépre vettem jegyet, csak mondjuk én reméltem hogy malév gép lesz, most meg remélem hogy nem az.
én a helyedben nem ragaszkodnék a közvetlen járathoz (már csak az ilyenek miatt sem)
amugy nem tudom mennyibe került ez a jegy, mert nekem több átszállásos odavissza jegyem van 6 gépre, és ebből csak az egyik ez. az egész kb 820 dollár volt összesen.
Nem tudom, de elvileg fent kéne lenni a honlapjukon a jegynek. Vagy nem feltétlenül?
Remélem, megoldódik és tudsz ezzel a géppel menni. Mikor vetted a jegyet? És mikor fogsz utazni? Majd írj, hogy mi lett!
Én sem ragaszkodom a közvetlen járathoz, nem baj, ha át kell szállni (főleg, ha úgy olcsóbb). Kibírom azt a pár órát simán átszálláskor, egy darabig úgyse megyek többet az USA-ba, ha most sikerül.
na törölték a közvetlen jegyem, átraktak londoni átszállásosra new yorkig, ugyhogy ugy néz ki vége van a közvetlen járatoknak amerikába.
egyébként Amszterdamot tudom ajánlani átszállásra, nagyon egyszerű eligazodni, kedvesek segítőkészek a dolgozók, légitársaságnak meg a KLM-et, ami nem is drága és nagyon jo is. persze nem mondom h a többi rossz, nyilván nem repültem még minddel, csak mondtam egy példát ami jó :)
Köszi, majd megnézem!
Akkor már nincsenek is közvetlen járatok NY-ba és nem ie lesznek?
Lehet tudni, hogy mennyibe kerül egy ilyen londoni átszállásos jegy az American Airlines-nál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!