Mondanátok Amerikai hiányszakmákat?
Figyelt kérdés
2011. dec. 18. 13:18
2/14 anonim válasza:
egy orvos bárhol eltud helyezkedni szerintem.
3/14 anonim válasza:
Orvos , ápoló.Szerintem még kellenek gyógyszervegyészek , biológus , meg ehhez hasonló természettudományos szakemberek.
4/14 anonim válasza:
Orvos, ápoló, fizikus, vegyész, biológus, IT szakember, csillagász.
5/14 anonim válasza:
altatóorvos. de amúgy bármilyen orvis megfelel
6/14 anonim válasza:
Hű, ez engem is nagyon érdekelne! És olyan is van, ami nem feltétlen reál tantárgyakhoz kötött? (Nem haragszol, Kérdező?) Én a szakácsot is hallottam. Enni mindig kell.:)
8/14 Peterfia Laci válasza:
Olajmernok.
Nuklearis mernok.
9/14 rianas válasza:
Egész biztosan ott is hiánycikk a tisztességes ember. Aki pl. a hazájában akar dolgozni, ha már ez utóbbi kitaníttatta...
10/14 anonim válasza:
"Egész biztosan ott is hiánycikk a tisztességes ember. Aki pl. a hazájában akar dolgozni, ha már ez utóbbi kitaníttatta..."
Es persze a legertekesebb a SZUPERtisztességes ember, aki meg akkor is otthon ul es varja a segelyt, ha evekkel a vegzes utan sem kap alast....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!