Amerikai földrészen hova érdemes költözni, ahol szép a környék, és az éghajlat olyasmi, mint nálunk (Télen hó, nyáron meleg)?
Figyelt kérdés
Észak-Amerikára gondoltam... De Dél-Amerika Északabbi része is szóba jöhet. És azért arra is szeretnék figyelni, hogy könnyebb legyen a megélhetés, mint Magyarországon. És nem tudom, hogy hol milyenek a munkalehetőségek... És milyenek az iskolák, pl. meddig kell iskolába járni? Milyen tanulmány szükséges egyes munkákhoz, milyen hosszú a nyári szünet... Hány éves kortól lehet munkába állni?...stb2011. dec. 18. 13:03
11/14 anonim válasza:
Kedves másik mínuszos IQ-val rendelkező előző kommentes,részlet az egyik síeléssel foglalkozó oldalról:" S végül egy jó hír Bolíviából, a Föld legmagasabban elterülő síterepe néhány év után idén ismét kinyitotta kapuit. A La Paztól 40 kilométerre fekvő Chacaltayan 60 cm friss hóban síelhetnek az érdeklődök." Kínos ugye ? :$
12/14 anonim válasza:
Hiába erőlködsz, ez nagyon nem megy neked.
Bolívia Dél-Amerika északabbi részén lenne? Tűzföldhöz képest biztosan.
És ahol 4000 m fölött esik némi hó, az ott az éghajlat nyilván nagyon hasonló a közép-európaihoz...
14/14 anonim válasza:
Ne haragudjatok de annyira látszik a borzasztó magyar mentalitás h inkább leálltok egymással veszekedni.Kérdező kérdezett valamit. Nem lehet normálisan válaszolni ? Rögtön le kell támadni a földrajz tudásával ? Hogy jön ide ? Irigyek vagytok h lehet h kijut Amerikába vagy mi van emeberek? :D Tök szánalmas... ezért tart itt az országunk ahol.Ennyi! (ui:kérdésedre azért nem tudok választ adni mert én sem vagyok benne jártas, de rossz látni h milyen emberek vannak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!