Ki mit tud Queens-ről (New York)? Jó környék vagy inkább nem laknátok ott?
Figyelt kérdés
2011. nov. 17. 20:57
3/7 anonim válasza:
Ott is van jó környék, és rossz környék, mint New York bármely városrészében. Nekem jobban tetszett mint Brooklyn!!!
4/7 anonim válasza:
Én laktam Queensben, többször is. Hát a legnagyobb része nem a legszebb, az biztos. Viszont a kaja irtó jó, volt ott egy közért ami úgy nézett ki mintha össze akarna dőlni és a világ minden tájáról volt benne kaja, a legpuccosabb deli elbújhat mellette. Online minden környékről megtalálod milyen, van egy pár hely ahol sötétedés után, egyedül, nem javaslom senkinek -- én majdnem két méter vagyok és száz kiló, de úgy sem.
5/7 anonim válasza:
Én is oda akarok költözni. Brooklyn tetszik nekem.
6/7 anonim válasza:
azért Brooklyn jobb környék...
Queens az egyik legrosszabb, este nem is ajánlott
Haarlem is jobb annál
7/7 anonim válasza:
Woodside-on lakom. Éjjel is ki lehet menni, szép környék, sok fával, parkkal. Tipikus kertvárosi rész.Közel van a Queens Boulevard, tehát jó a közlekedés is, ennek ellenére csendes.Kicsit drága. 2 hálószobás lakásért most 1450-et fizetünk havonta.
Korábban Ridgewood-ban laktam, de az nagyon elromlott. Bár olcsóbb volt. 1 hálószobás lakást béreltünk 700-ért.
Olyan helyre költözz, ahol nincs subway mert oda nem költöznek a feketék, spanyolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!